Fantastická minútka z bravčového pliecka a cukety, jednoduchý a rýchly recept webu Dobrá kuchyňa. Nech sa páči, inšpirujte sa. Mäsko je mäkké, šťavnaté, cuketa jemne chrumkavá. Tepelná príprava vám zaberie iba 20 minút. Dobrú chuť vám želáme.
Bravčové pliecko je veľmi obľúbené, pretože je šťavnaté. Milujete rýchle recepty a minútky? Vyskúšajte náš skvelý a overený recept. Minútka z bravčového pliecka s cuketou z dielne Dobrej kuchyne.
Ako prílohu môžete zvoliť čerstvý chlebík, hrianky potreté cesnakom, ale aj zemiaky na rôzne spôsoby, dusenú ryžu. Varte jednoducho a chutne s Dobrou kuchyňou.
Inšpirujte sa recept vynikajúcu pečenú krkovičku
Dobrá kuchyňa pre vás každý deň pripravuje nové recepty. Aj keď je naša webová stránka na trhu nováčikom, máte sa na čo tešiť. Recepty sú jednoduché, zrozumiteľné, overené a pripravované s láskou. Určite si ich obľúbite. Pre nás je najdôležitejšie, aby vám všetkým chutilo.
Dnes vám prinášame novinku, vynikajúcu minútku z bravčového pliecka s cuketou, ktorú si určite obľúbite. Na prípravu môžete zvoliť aj bravčovú krkovičku, alebo aj kuracie či morčacie prsia. Výber je iba na vás. Tu je aj recept na bravčový steak.
Vybrali sme pre vás aj recept na minútku z bravčového karé, ktorú si zamilujete. Máme aj ďalšie recepty na bravčové na nedeľný obed.
(pre 4 osoby)
na osobu rátame cca 150 g mäsa
Ingrediencie: 600 g chudšieho bravčového pliecka, 2 menšie mladé cukety (cca 20 cm dlhé) na olejovú marinádu: 6 polievkových lyžíc olivového oleja (oleja), soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, mletá rasca - podľa chuti, trochu kurkumy (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo) alebo iné obľúbené korenie podľa chuti (bravčové pečené, grilovacie korenie, pečené rebierka a podobne)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Okorenené bravčové pliecko v oleji vydrží v chladničke aj týždeň. Dôležité je, aby mäsko plávalo v oleji, ktorý ho konzervuje. Kedykoľvek si tak môžete pripraviť rýchlu pochúťku z bravčového pliecka.
Dobrú chuť.
Vyskúšaje aj recept na výborné bravčové karé na šťave webu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk