Najlepší stroganov z bravčového karé. Dobrá kuchyňa vám ponúka top recept na vynikajúci obed či večeru z bravčového mäsa.
Tento recept podľa nášho receptu pripravila moja 15 ročná dcéra Dendy. Danielka, ďakujem.
Garantujeme vám, že prípravu nášho receptu zvládne aj každý začiatočník. Neváhajte, pripravte si túto pochúťku s nami. Varte jednoducho a chutne. Varte s Dobrou kuchyňou. Stačí si zaželať iba dobrú chuť.
Ak si necháme plátky bravčového karé v olejovej marináde s korením odležať v chlade do druhého dňa, stroganov získa na výbornej chuti. Klasický stroganov si môžeme pripraviť aj z iného druhu mäsa, kvalitného hovädzieho, morčacieho, ale aj kuracieho. Pripravte si stroganov podľa svojej chuti.
Vyskúšajte aj recept na obľúbenú minútku z bravčového karé
Rýchly chutný obed či večera? Chuť na klasický stroganov? Vyskúšajte ten náš. Fantastický stroganov z bravčového karé z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Pripravili sme pre vás recept na výbornú cigánsku pečienku, overenú a chutnú alebo skúste recept na šampiňónový stroganov. Tu je aj náš recept na bravčové ragú. Skúste aj náš zemiakový šalát bez majonézy. Alebo si pripravte nadýchané langoše. Skúste aj naše najlepšie recepty na obed v nedeľu v roku 2024.
(Na 4-5 porcií)
na porciu rátame cca 150 g surového mäsa
Ingrediencie: 600-800 g bravčové karé, 3 polievkové lyžice masla (oleja), 1 ks väčšia cibuľa, 2 ks kyslá (kvasená) uhorka strednej veľkosti, 5 dl vývaru, prípadne podľa potreby (môže byť aj voda, s vývarom však získa stroganov výbornú chuť) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, kurkuma (nie je tradičná, je však výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo), drvená rasca - podľa chuti, 1 polievková lyžica horčice, 4 polievkové lyžice paradajkového pretlaku, trošku kryštálového alebo trstinového cukru (podľa chuti) na zjemnenie: 1 dl šľahačkovej 33% smotany
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak si necháme bravčové plátky v olejovej marináde (2 polievkové lyžice oleja, obľúbené korenie) uložené v chladne do druhého dňa, stroganov bude omnoho chutnejší, mäsko jemnejšie.
Dobrú chuť. Tu je overený recept na kysnutú knedľu. A tu je pravá česká znojemská omáčka. Tu je aj kurací perkelt zo stehien. Skúste aj recepty na anglickom webe hanasrecipes.com. Skúste aj recept na bravčové ragú s ryžou.
Vybrali sme pre vás fantastický klasický stroganov, recept kuchyne portálu Ženy v mesteMáme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk