Najlepšie šťavnaté ražniči z bravčového mäsa na panvici, top recept portálu DobráKuchyňa.sk.
Bravčové mäso na paličke s cibuľou, slaninou, klobásou a zeleninou. Skvelá vôňa, výborná chuť.
Vyskúšajte top recept z dielne Dobrej kuchyne. Potešte svoje chuťové poháriky. Dobrá kuchyňa prichádza s ďalšou novinkou na skvelý obed či večeru. Najlepšie ražniči z bravčového mäsa na panvici chutí neodolateľne.
Pripravte si túto dobrotu s Dobrou kuchyňou. Chutné a šťavnaté ražniči podľa nášho podrobného receptu, ktorý zvládnu aj začiatočníci. Neviete čo uvariť na nedeľný obed? Nech sa páči.
Vybrali sme pre vás aj recept na najlepšie zemiaky na kyslo
Dobrá kuchyňa vám ponúka top recept na ražniči z bravčového mäsa. Ak bravčové mäso nemusíte, zvoľte iný druh mäsa, napr. kuracie. Zeleninu môžete zvoliť tiež podľa obľuby, cuketu, paradajky, tekvicu, mrkvu. Je to len na vás.
Recept pre celú rodinu na najlepšie ražniči bez lepku. Pri fit verzii zvoľte dusenú zeleninu alebo zeleninový šalát. Mužskej polovičke doprajte chlebík, štuchané alebo opekané zemiaky, ale aj ryžu. Zaželajme si teda dobrú chuť.
Ďalší recept pre vás - skvelé kuracie soté so zeleninou a dusenou ryžou
(4 porcie)
Najlepšie ražniči z bravčového mäsa - postup receptu
Ingrediencie: 350 g chudé bravčové mäso, 2 ks cibuľa strednej veľkosti, ½ kapia (červená paprika), 1 ks obľúbená prerastaná slanina (kúsok 15x2 cm ), 1 ks menšia nožička obľúbenej klobásy (kvalitnejšia), 1 polievková lyžica olivového oleja. Na dochutenie (marinádu): 2 polievkové lyžice olivového oleja, soľ, mletá červená paprika, kurkuma (výborná na kĺby), mleté čierne korenie, drvená rasca. Na zahustenie omáčky: malá lyžička Solamylu rozmiešaná vo vode (podľa potreby)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Chcete si ušetriť čas a vylepšiť chuť mäsa? Pripravte si mäso na ražniči deň vopred. Stačí ho nakoreniť s pridaním olivového oleja, potom uzavrieť do dózy a uložiť do chladu. Na druhý deň je príprava ražniči oveľa rýchlejšia, udusené mäsko bude aj oveľa chutnejšie.
Dobrú chuť. Tu je aj recept na bravčový steak.
Vybrali sme pre vás ďalšie skvelé recepty na výborný obed - kliknite
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk