Skvelé vínové koláčiky, recept ako pripraviť vínové pečivo na sladko i slano. Nech sa páči. Vynikajúce vianočné pečivo so značkou Dobrá kuchyňa.
Suché drobné pečivo k Vianociam patrí. Môžete si ho pripraviť v predstihu, pretože dlho vydrží. Naše vínové koláčiky sú bez vajca, v zdravšej verzii so špaldovou múkou, ktorá je výživnejšia. Upečte si s nami fantastické vínové koláčiky na sladko i slano. Vianočné pečenie so značkou Dobrá kuchyňa.
Recept overený rokmi najlepšie linecké koláčiky, ktoré chutia božsky
Najlepšie vínové pečivo, sladké i slané koláčiky, recept originál z dielne webu Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte náš overený recep na vynikajúce vianočné pečivo, ktoré si môžete upiecť už teraz.
Dobrá kuchyňa si pre vás pripravila obľúbený recept na vianočné vínové pečivo, ktoré chutí neodolateľne. Slaná verzia vínových koláčov je vhodná aj pre diabetikov, pretože sú bez cukru.
Recept na vynikajúce vianočné medovníky hneď mäkké špaldové medovníčky, ktoré si zamilujete. A tu sú skvelé vianočné Išelské tortičky. Skúste aj babičkin recept na kašeľ. Tu sú recepty na úžasné vianočné pečivo.
(Na 240 ks)
Ingrediencie na vínové pečivo (sladká aj slaná verzia): 300 g hladká špaldová (hladká) múka, 250 g masla alebo Palmarínu, 7 polievkových lyžíc suchého bieleho vína na obaľovanie vínového pečiva (sladká verzia): 3 ks vanilínový cukor, kopcovitá polievková lyžica práškového cukru alebo pomletého trstinového cukru
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Vínové koláčiky si môžete upiecť trošku väčších tvarov a potom spájať obľúbeným hustejším džemom alebo lekvárom. Úžasná dobrota.
Vianočné maškrtenie želáme.
Vybrali sme pre vás najlepšie vínové pečivo, na sladko aj slano, top recept kuchyne portálu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk