Hrnčeková, jednoduchá, skvelá bublanina. Neváhajte. Novinku z dielne Dobrej kuchyne sa rozhodne oplatí vyskúšať.
Bublanina je veľmi obľúbená. Upiecť si ju môžete nielen v lete s čerstvým ovocím, ale aj v zime z mrazeného či kompótového ovocia. Sladké maškrtenie s Dobrou kuchyňou.
Vyskúšajte aj ďalší recept skvelá klasická bublanina s ovocím webu NajlepšieKoláče.sk
Výhodou bublaniny je, že na jej prípravu môžete zvoliť ľubovoľné ovocie, aj to kompótové, ktoré sa na vás usmieva zo špajze. Je rýchla a jednoduchá na prípravu, a pritom veľmi chutná a šťavnatá.
Dobrá kuchyňa vám prináša ďalší overený recept na vynikajúci hrnčekový koláč. Najlepšia bublanina s ovocím pre celú rodinu. Vyskúšajte aj náš recept na jahodový koláč s posýpkou. Skúste aj recept na hrnčekovú bublaninu z hladkej múky. A tu zase recept na šťavnatú ovocnú bublaninu.
Skvelá pudingová bábovka, výborný recept - kliknite
(hrnček 250 ml)
Ingrediencie: hrnček 250 ml. Suché ingrediencie: 2 hrnčeky polohrubej múky, 1 hrnček kryštálového cukru, 2 ks vanilínový cukor, 1 ks prášok do pečiva, mokré ingrediencie: 1 hrnček vlažného mlieka, 3 ks vajce, ½ hrnčeka oleja, ovocie na bublaninu: čerstvé, mrazené alebo kompótové ovocie podľa obľuby.
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Po upečení môžeme hrnčekovú ovocnú bublaninu posypať práškovým cukrom. Milujete čokoládu? Tak si potom pripravte čokoládovú polevu, ktorou ovocnú bublaninu pofrkajte.
Dobrú sladkú chuť. Skúste aj náš recept na čučoriedkový koláč s tvarohom. Vybrali sme aj recept na babičkinu hrnčekovú bublaninu. Tu je aj krehučká hrnčeková bublanina s ovocím. Skúste aj český recept na nadýchanú čerešňovú bublaninu.
Výborná hrnčeková čerešňová bublanina. Osvedčený RECEPT portálu zenyvmeste.sk
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk