Skvelé kuracie soté so zeleninou a dusenou ryžou, overený recept portálu Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte s nami pripraviť skvelé kuracie soté podľa overeného receptu.
Kuracie soté je veľmi obľúbené nielen u detí, ale aj dospelých. Mäso nakrájané na rezančeky alebo malé kocky, s obľúbenou zeleninou. Môžeme si ho pripraviť na mnoho spôsobov.
Vybrali sme pre vás aj recept na najlepšie kuracie soté so zeleninou webu Ženyvmeste.sk
Dnes vám ponúkame recept na kuracie soté s mrkvou, petržlenom a zeleným hráškom. Kuracie soté podľa nášho receptu je veľmi chutné a šťavnaté.
Kuracie soté so zeleninou. Jednoduchý, chutný a rýchly recept. Zdravý obed alebo večera. Vyskúšajte fantastický recept Dobrej kuchyne. Pochutí si celá rodina. Nechajte sa inšpirovať.
Vyskúšajte aj recept na tradičné cestoviny so smaženou hlávkovou kapustou. Ale vyskúšajte aj recept na kuracie prsia so zeleninou. Tu je aj recept na jednoduché kuracie kari.
(Na 4 porcie)
Ingrediencie: 500 g kuracie prsia (na 1 osobu počítame 100-150 g mäsa), 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 5 polievkových lyžíc olivového oleja, (2 lyžice na marinádu, 3 lyžice na dusenie), 1 ks menšia mrkva, 1 ks menší petržlen, menšia hrsť zeleného hrášku. Na dochutenie: soľ, celá (drvená) rasca, mleté čierne korenie (nemusí byť), kurkuma (výborná na kĺby), mletá červená paprika na zahustenie: malá lyžička Solamylu (podľa potreby).
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Keď si kuracie prsia namarinujeme deň vopred, ušetríme si čas. Mäsko bude aj oveľa chutnejšie a skôr sa udusí. Rýchly obed či večeru máme hotovú za 30 minút. Počas restovania mäsa si pripravíme dusenú ryžu, ktorá je skvelou prílohou.
Dobrú chuť. Tu je aj recept na kuracie soté teriyaki. Vyskúšajte najlepšie kuracie recepty na skvelé kuracie prsia a mäso
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk