Najjemnejším druhom mäsa spomedzi bravčového je jednoznačne panenka. Je však dôležité vedieť ju správne pripraviť. Ak sa príliš dlho pečie alebo smaží, bude len tvrdnúť.
Úplne jednoduchý recept je sprudka ju opiecť na panvici a podávať s rösti - tradičnými švajčiarskymi zemiakovými plackami. Vynikajúca slivková omáčka k tomu všetko krásne doladí.
Vyskúšajte aj recept na najlepšiu bravčovú panenku s kapustou webu Ženyvmeste.sk
Budete sa môcť popýšiť skvelým jedlom, ktoré sa hodí aj na slávnostný stôl. Prezrite si podrobný fotorecept so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte podľa neho uvariť a budete prekvapení, ako jednoducho sa dá pripraviť kvalitné jedlo so slávnostným šmrncom.
Máme pre vás aj recept na výborný stroganov z bravčového karé
(4 porcie)
Ingrediencie na 4 porcie: panenka 600 g soľ, podľa chuti, čierne korenie, podľa chuti, 1 kg zemiakov, olej, stredne veľká cibuľa, 150 g údenej slaniny, slivkový lekvár.
Tip pre vás
Hotovo. Pekne naservírujeme a podávame. Dobrú chuť s Dobrou kuchyňou prajeme. Tu je aj bravčová panenka s omáčkou.
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk