Nákupný zoznam

Obľúbená minútka z bravčového karé, rýchly RECEPT

08.05.2020 | Autor: Nela

Obľúbená minútka z bravčového karé. Vyskúšajte novinku webu Dobrá kuchyňa, ktorú si určite obľúbite. Fantastická minútka z bravčového karé, jednoduchý a rýchly recept.

Pečené bravčové karé, rýchly recept

Fantastická minútka z bravčového karé, jednoduchý a rýchly recept webu Dobrá kuchyňa. Nech sa páči, inšpirujte sa. Mäsko je mäkké, šťavnaté a príprava vám zaberie iba 15 minút. Dobrú chuť vám želáme.

Bravčové karé je veľmi obľúbené. Mäsko je chudé a rýchle na prípravu. Milujete rýchle recepty a minútky? Vyskúšajte náš skvelý a overený recept. Minútka z bravčového karé z dielne Dobrej kuchyne.

Vybrali sme pre vás recept na najlepšie kuracie prsia na smotane, alebo aj ten na bravčovú pečeň s ryžou.

Výborná minútka z bravčového karé

  • Čas prípravy: 15 minút
  • Počet porcií: 4

Dobrá kuchyňa pre vás každý deň pripravuje nové recepty. Aj keď je naša webová stránka na trhu nováčikom, máte sa na čo tešiť. Recepty sú jednoduché, zrozumiteľné, overené a pripravované s láskou. Určite si ich obľúbite. Pre nás je najdôležitejšie, aby vám všetkým chutilo. 

Inšpirujte sa recept na najlepšie šťavnaté ražniči z bravčového mäsaUrčite vyskúšajte aj náš guláš so zemiakmi. Tu je aj recept na bravčový steak.

Fantastické pečené bravčové karé, rýchy recept

(pre 4 osoby)


Ingrediencie

  • 6 polievková lyžica - olivový olej
  • 1 podľa chuti - mletá červená paprika
  • 600 g - bravčové karé
Poslať ako nákupný zoznam



Obľúbená minútka z bravčového karé, rýchly RECEPTAutor - Nela

Obľúbené pečené bravčové karé - postup receptu

Ingrediencie: 600 g bravčové karé (4 plátky) na osobu počítame cca 150 g mäsa, 6 polievkových lyžíc olivového oleja na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, mletá rasca alebo obľúbené korenie podľa chuti (bravčové pečené, grilovacie korenie, pečené rebierka)

Tip pre vás

[Elegantné automatické otvárače na víno - otvoria až 70 fliaš na jedno nabitie. V krásnom darčekovom balení - kliknite tu:]

  1. Bravčové karé umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky hrúbky 1,5-2 cm. Pripravíme si marinádu z oleja a obľúbených korenín podľa chuti. Olejom nešetríme, bravčové plátky budú jemnejšie. Naložené bravčové karé uložíme do chladu aspoň do druhého dňa.
  2. Na opekanie minútky zvolíme kvalitnú panvicu, ktorú rozpálime. Pridáme trochu oleja, teplotu znížime a plátky bravčového karé opekáme 3 minúty z každej strany dozlatista. Jednoduché pravidlo 3-3-3. Tri minúty jedna strana, tri druhá strana a odležanie.
  3. Minútku z bravčového karé podávame vo fit verzii so zeleninovým šalátom, dusenou zeleninou. Ako prílohu môžeme zvoliť zemiakové hranolky, opekané či štuchané zemiaky, ale aj ryžu. Naša jednoduchá minútka z bravčového karé vás svojou chuťou prekvapí.

Tip Dobrej kuchyne: Okorenené bravčové karé v oleji vydrží v chladničke aj týždeň. Dôležité je, aby mäsko plávalo v oleji, ktorý ho konzervuje. Kedykoľvek si tak môžete pripraviť rýchlu pochúťku z bravčového karé. Vyskúšajte aj bravčové ragú. Máme aj ďalšie recepty na bravčové na nedeľný obed.

Dobrú chuť. Vyskúšaje aj recept na výborné bravčové karé na šťave webu Ženy v meste

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty

Podobné recepty