Fantastická minútka z bravčového karé, jednoduchý a rýchly recept webu Dobrá kuchyňa. Nech sa páči, inšpirujte sa. Mäsko je mäkké, šťavnaté a príprava vám zaberie iba 15 minút. Dobrú chuť vám želáme.
Bravčové karé je veľmi obľúbené. Mäsko je chudé a rýchle na prípravu. Milujete rýchle recepty a minútky? Vyskúšajte náš skvelý a overený recept. Minútka z bravčového karé z dielne Dobrej kuchyne.
Vybrali sme pre vás recept na najlepšie kuracie prsia na smotane, alebo aj ten na bravčovú pečeň s ryžou.
Dobrá kuchyňa pre vás každý deň pripravuje nové recepty. Aj keď je naša webová stránka na trhu nováčikom, máte sa na čo tešiť. Recepty sú jednoduché, zrozumiteľné, overené a pripravované s láskou. Určite si ich obľúbite. Pre nás je najdôležitejšie, aby vám všetkým chutilo.
Inšpirujte sa recept na najlepšie šťavnaté ražniči z bravčového mäsa. Určite vyskúšajte aj náš guláš so zemiakmi. Tu je aj recept na bravčový steak.
(pre 4 osoby)
Ingrediencie: 600 g bravčové karé (4 plátky) na osobu počítame cca 150 g mäsa, 6 polievkových lyžíc olivového oleja na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, mletá rasca alebo obľúbené korenie podľa chuti (bravčové pečené, grilovacie korenie, pečené rebierka)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Okorenené bravčové karé v oleji vydrží v chladničke aj týždeň. Dôležité je, aby mäsko plávalo v oleji, ktorý ho konzervuje. Kedykoľvek si tak môžete pripraviť rýchlu pochúťku z bravčového karé. Vyskúšajte aj bravčové ragú. Máme aj ďalšie recepty na bravčové na nedeľný obed.
Dobrú chuť. Vyskúšaje aj recept na výborné bravčové karé na šťave webu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk