Párková polievka alebo recept na polievku, čo kuchyňa dala. Autorka receptu a foto - Michaela
Párková polievka alebo recept na polievku, čo kuchyňa dala. Overený recept na obľúbenú domácu polievku.
Párková polievka alebo čo kuchyňa dala, je výborným overeným receptom a dôkazom toho, že chutná polievka sa dá vyčariť z hocičoho. U nás to bolo, čo v kuchyni bolo.
Polievka je základ dobrého obeda a vykúzliť ju môžete z čohokoľvek, alebo skôr čo v kuchyni máte.
Párková polievka je výborná a každý ju ocení.
Skúste si podľa toho to receptu na webe dobrakuchyna.sk pripraviť tento výborný recept. Vyskúšajte aj ďalšie recepty na skvelé polievky. A tu je aj naša rýchla zeleninová polievka.
(na 4 porcie)
Ingrediencie: hrsť mrazeného hrachu, pár ružičiek mrazeného kelu, hrsť ružičiek brokolice, dva stredné petržleny, 5 teľacích párkov, 3 PL hladká múka, 2 vajcia, soľ, korenie, vegeta, olivový olej, malá cibuľka.
Tip pre vás
Najprv si očistíme a nakrájame zeleninu a párky. Použili sme mrazený hrášok, kel a čerstvú brokolicu a petržlen. Párky sú telacie s vysokým obsahom mäsa.
V hrnci si opražíme cibuľku na drobno nasekanú, na olivovom oleji.
Keď bude krásne zlatistá pridáme údenú mletú papriku zamiešame a pridáme zeleninu, krátko orestujeme a zelejeme vriacou vodou.
Polievku varíme do polomeka zeleninky, pridáme soľ, korenie a vegetu.
Medzi varením polievky si pripravíme cesto na haluštičky.
Na haluštičkové cesto budeme potrebovať soľ, dva vajíčka a tri plné lyžice hladkej múky. Všetko zmiešame.
Haluštičky pripravujeme priamo do polievky, keď bude zeleninka polomäkká.
Polievku varíme, kým sa neuvaria haluštičky.
Dobrú chuť.
Vyskúšajte aj recept na letnú kapustovú polievku s párkom z webu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk