Najlepšie kuracie mäso na prírodno s omáčkou, overený recept. Autorka receptu a foto - Denča
Kuracie na prírodno s omáčkou, overený recept webu DobráKuchyňa.sk. Recept, ktorý oceníte kedykoľvek. Pripravíte takto výborný obed cez víkend, ale aj cez týždeň.
Kuracie mäso má svoje trvalé miesto v našich kuchyniach. Kuracie prsia a z nich pripavené kuracie rezne sú bežnou súčasťou mnohých jedál.
Často ide o sviatočné príležitosti, ale rovnako si bez neho nevieme predstaviť ani bežné dni. Jednoducho a rýchlo pripravené kuracie prsia si svojich fanúšikov nájdu vždy.
Vyskúšajte tento recept na šťavnaté kuracie rezne, ich chuť si zamilujete.
Vyskúšajte aj náš obľúbený recept na šťavnaté kuracie rezne na prírodno. A je tu aj naša čína. Prípadne skúste náš recept na kurací gyros.
(na 4 porcie)
Ingrediencie: cesnak 4 strúčiky, kuracie prsia 4 ks, hladká múka 100 g, voda 2 dcl, cibuľa strednej veľkosti 2 ks, šampiňóny 300 g, čierne korenie mleté 1 podľa chuti, soľ podľa chuti, olej 2 dcl.
Tip pre vás
Pripravíme si potrebné ingrediencie. Kuracie prsia si narežeme na rezne, v prípade potreby naklepeme. Cibuľu a šampiňóny pokrájame.
Kuracie mäso si okoreníme podľa chuti, potrieme prelisovaným cesnakom a zľahka poprášime hladkou múkou.
Na panvici si zohrejeme olej a opražíme na ňom mäso, nie príliš dlho, múka a krátky čas nám zabezpečia jeho šťavnatosť. Mäso si preložíme na tanier a s výpekom budeme ďalej pracovať.
Do výpeku z mäsa pridáme nakrájanú cibuľu, chvíľu popražíme a pridáme šampiňóny. Osolíme, okoreníme, podlejeme vodou a necháme dusiť pod pokrievkou. Keď sú šampiňóny mäkké, omáčku môžeme zahustiť. Na konci do nej pridáme rezne a necháme približne minútu povariť.
Šťavnaté kuracie rezne podávame s ryžou, hranolkami alebo inou obľúbenou prílohou.
Dobrú chuť.
Nekonečný výber kuracích receptov, skvelé kuracie prsia a kuracie mäso webu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk