Skvelý jednoduchý obed či večera z jedného pekáča? Nech sa páči. Dobrá kuchyňa vám dnes prináša fit recept na chutnú domácu živánsku z plechu. Naša živánska je bez slaniny a klobásky, má naozaj málo kalórií. Poviete si, živánska bez slaniny a klobásy? Tak si ju jednoducho pridajte. Najlepšia živánska podľa vašej chuti.
Obľubujete jedlá z jedného pekáča. Všetko spolu v alobale a šup do rúry? Fantastická živánska na plechu, jednoduché jedlo z kuracích stehien, zemiakov a zeleniny - vynikajúca chuť, úspech zaručený.
Pochúťka z morčacieho stehna recept na vynikajúcu živánsku, ktorú musíte vyskúšať
Opäť neviete čo variť? Malo by to byť chutné a diétne, nenáročná príprava? Ste na správnom mieste. Osvedčený recept z jedného pekáča - skvelá živánska so značkou Dobrá kuchyňa.
Kuracie stehná sú veľmi obľúbené, pretože majú vynikajúcu chuť, mäsko je úžasne šťavnaté. Pripravte si s nami chutnú živánsku z plechu, ktorej prípravu zvládne aj každý začiatočník. Želáme vám dobrú chuť.
Inšpirujte sa vynikajúce zapekané zemiaky s cviklou - recept bez mäsa
(Na 4 porcie)
Ingrediencie: 6 ks kuracie stehno dolné (môžeme zvoliť aj kuracie stehno horné alebo kuracie stehná), 6 ks zemiak strednej veľkosti, 2 ks mrkva strednej veľkosti, 1 ks petržlen strednej veľkosti, 1 ks mladý kaleráb strednej veľkosti, 1 ks väčšia cibuľa, 2 strúčiky cesnaku, 2 polievkové lyžice masla alebo olivového oleja na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, kurkuma (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo), celá alebo drvená rasca - podľa chuti
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Na prípravu živánskej z plechu môžeme zvoliť aj vykostené kuracie stehná, ktoré si nakrájame na kocky. Ak si mäso necháme marinovať v oleji spolu s korením na pár hodín, mäsko bude omnoho chutnejšie.
Dobrú zdravšiu chuť želáme.
Vyskúšajte aj pravá živánska z kuracieho mäsa, top recept portálu Ženyvmeste.sk
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk