Hneď mäkké orechové medovníčky. Jednoduchý recept na vynikajúce tradičné medovníky, ktoré si môžete upiecť nielen na Vianoce, ale počas celého roka. Najlepšie orechové medovníčky so značkou Dobrá kuchyňa.
K Vianociam medovníky neodmysliteľne patria. Dobrá kuchyňa pre vás pravidelne pripravuje nové recepty, aby ste ich mohli vyskúšať a inšpirovať sa. Buďte pripravení na najkrajšie sviatky roka. Naše orechové medovníčky si môžete upiecť aj na Štedrý večer, pretože sú ihneď mäkké. Sladké vianočné maškrtenie vám želáme.
Recept na klasické medovníky hneď mäkké špaldové medovníky
Milujete tradičné perníčky? Medovníky s orechami ste už vyskúšali? Nech sa páči. Upečte si s nami medovníky, ktoré sú so zdravšou, výživnejšou špaldovou múkou a mletými orechami.
Naše orechové medovníčky sú po upečení hneď mäkké, to vám garantujeme. Je však dôležité, aby ste ich nepiekli pridlho. Aj skladovanie je najvhodnejšie v uzavretej nádobe, aby nevyschli. Tradičné vianočné pečenie so značkou Dobrá kuchyňa.
Máme pre vás skvelý tip, aby sa medovníčky nádherne leskli. Rozšľahaným vajíčkom ich potrite až po upečení, keď sú ešte horúce. Keď zaschnú, budú dokonalé. Vyskúšajte.
Veľmi obľúbený nepečený recept najlepšie domáce guľky rafaelo
(Množstvo cca 100 ks)
Ingrediencie na orechové medovníkové cesto: 350 g hladká špaldová (hladká) múka, 200 g práškový cukor, 2 polievkové lyžice tekutého medu, 80 g roztopeného masla alebo Palmarínu, 40 g mletých orechov, 2 ks vajce, 1 čajová lyžička sódy bikarbóny, 1 čajová lyžička perníkového korenia, 2 čajové lyžičky mletej škorice na zdobenie perníkov: rozpolené orechy alebo mandle na potretie perníkov: 1 ks rozšľahané vajce
Tip pre vás
Tip dobrej kuchyne: Medovníčky skladujeme v uzavretej dóze, aby nevyschli a nestvrdli. Môžeme si ich pripraviť aj vopred, aby sme nemali zhon na poslednú chvíľu.
Sladké medovníčkové maškrtenie. Tu je zase recept na medovníky mäkké hneď po upečení. A tu je recept na stále mäkké medovníky.
Vyskúšajte aj tradičné mäkké medovníky, obľúbený recept portálu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk