Hneď mäkké špaldové medovníky. Rodinný recept na tradičné medovníky, ktoré si môžete upiecť nielen na Vianoce, ale počas celého roka. Najlepšie medovníčky so značkou Dobrá kuchyňa.
K Vianociam medovníky neodmysliteľne patria. Dobrá kuchyňa pre vás pravidelne pripravuje nové recepty, aby ste ich mohli vyskúšať a inšpirovať sa. Buďte pripravení na najkrajšie sviatky roka. Sladké medové pečenie vám želáme.
Recept bez pečenia skvelé karamelové burizónové guľky bez lepku, ktoré si zamilujete
Milujete tradičné medovníky? Nech sa páči. Vyskúšajte tie naše, so zdravšou, výživnejšou špaldovou múkou. Naše medovníčky sú po upečení hneď mäkké, to vám garantujeme. Je však dôležité, aby ste ich nepiekli pridlho. Aj skladovanie je najvhodnejšie v uzavretej nádobe, aby nevyschli. Tradičné pečenie so značkou Dobrá kuchyňa.
Veľmi obľúbený recept najlepšie domáce guľky rafaelo. Tu je zase recept na florentínky. Napríklad recept na orechovo vanilkové rožky, Tu je aj starý recept na medovníky. Tu je zase recept na medovníky mäkké hneď po upečení. Ale skúste aj recept na medovníky bez vajec.
(Množstvo 90 ks)
Ingrediencie na medovníkové cesto: 500 g hladká špaldová (hladká) múka, 150 g pomletý trstinový alebo práškový cukor, 3 polievkové lyžice tekutého medu, 100 g roztopeného masla, 2 ks väčšie vajce (menšie 3 ks), 1 čajová lyžička sódy bikarbóny, 1 čajová lyžička perníkového korenia, 1 čajová lyžička mletej škorice, 1 čajová lyžička kakaa na zdobenie perníkov: rozpolené orechy alebo mandle na potretie perníkov: 1 ks rozšľahané vajce
Tip pre vás
Tip dobrej kuchyne: Medovníčky skladujeme v uzavretej dóze, aby nevyschli a nestvrdli. Môžeme si ich pripraviť aj vopred, aby sme nemali zhon na poslednú chvíľu.
Sladké medovníčkové maškrtenie. Tu je aj dlho hľadaný recept na najlepšie medovníky. Tu je aj recept na stále mäkké medovníky.
Vyskúšajte aj tradičné mäkké medovníky, obľúbený recept portálu Ženy v meste. Vyskúšajte aj ďalšie recepty na suché pečivo.
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk