Nákupný zoznam

Najlepšie kokosové pusinky, RECEPT zo zvyšných bielkov

12.10.2020 | Autor: Nela

Najlepšie kokosové pusinky. Recept zo zvyšných bielkov so značkou Dobrá kuchyňa. Vynikajúce bielkové pusinky bez lepku.

Fantastické kokosové pusinky, recept zo zvyšných bielkov

Najlepšie kokosové pusinky. Recept zo zvyšných bielkov z dielne webu Dobrá kuchyňa. Nech sa páči, vyskúšajte. Sú úžasné.

Dobrá Kuchyňa vám ponúka overený recept na vynikajúce pusinky z kokosu, ktoré sú zvonku chrumkavé, vo vnútri šťavnaté, a k tomu ešte aj bez lepku. Dokonalé kokosové pusinky pre celú rodinu.

Recept z kokosu bez pečenia najlepšie kokosové guľky rafaelo, ktoré musíte vyskúšať

Vynikajúce kokosové pusinky bez lepku, s čokoládovou polevou

  • Čas prípravy: 20 minút
  • Čas pečenia: 10-15 minút
  • Počet kusov: 40 (podľa veľkosti)

Famózne kokosové pusinky, ktoré sú nenáročné na prípravu. Snehové pusinky sú tradičné predovšetkým na Vianoce, upiecť si ich môžete počas celého roka. Podrobný fotorecept so značkou Dobrá kuchyňa. 

Recept na poslednú chvíľu, keď vám zvýšia bielky. Vynikajúce kokosové pusinky z dielne webu Dobrá kuchyňa. Inšpirujte sa. Vaše deti si ich zamilujú. Sladké maškrtenie želáme. Vyskúšajte aj zamatovú roládu.

Bez lepku a bez pečenia recept na fantastické karamelové burizónové guľky. Tu je aj recept na orechové medvedie labky. Tu je zase recept na snehové pusinky zo 4 bielkov. Tu je aj overený recept na klasické kokosky.

Najlepšie snehové kokosové pusinky, ktoré si zamilujete

(Na 40 kusov)


Ingrediencie

  • 300 g - práškový cukor
  • 250 g - strúhaný kokos
  • 2 polievková lyžica - kokosový olej alebo olej
  • 100 g - čokoláda na polevu
  • 4 ks - vaječný bielok
Poslať ako nákupný zoznam



Najlepšie kokosové pusinky, RECEPT zo zvyšných bielkovAutor - Nela

Úžasné kokosové pusinky - postup receptu

Ingrediencie: 4 ks vaječný bielok, 300 g práškový cukor, 250 g strúhaný kokos, štipka soli na polevu: 100 g čokoláda (najlepšie s vyšším podielom kakaa), 2 polievkové lyžice kokosového oleja (oleja)

Tip pre vás

[Elegantné automatické otvárače na víno - otvoria až 70 fliaš na jedno nabitie. V krásnom darčekovom balení - kliknite tu:]

  1. Nad parou v hrnci alebo miske vyšľaháme bielky spolu s práškovým cukrom do hustej peny. Trvá to 5-10 minút.
  2. Vyšľahanú penu necháme trochu ochladiť. Potom primiešame strúhaný kokos so štipkou soli do hustejšej hmoty.
  3. Na plech vystlaný papierom na pečenie ukladáme lyžicou kôpky (cca 5 cm), ktoré tvarujeme do pekných pusiniek.
  4. Kokosové pusinky sušíme (pečieme) pri teplote 150 oC 10-15 minút, nie však pridlho, aby ostali vo vnútri šťavnaté.

Tip Dobrej kuchyne: Nad parou si roztopíme  kvalitnú čokoládu spolu s kokosovým olejom (olejom). V takto pripravenej poleve máčame polovicu pusinky, necháme zachladiť. Skladujeme v chlade.

Dobrú pusinkovú chuť. Vyskúšajte aj fantastické kokosové pusinky, vianočný recept portálu Ženy v meste. Vyskúšajte aj recept na medovníky, ktoré nestvrdnú ani do januára. Vyskúšajte aj originálny recept na krehké kokosové rožteky. Tu je náš recept na najlepšie snehové pusinky.

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty

Podobné recepty