[
Koložvárska kapusta, jedlo, ktoré ku nám naozaj patrí. Tradičný recept na obľúbené obedové menu, ktorý prekvapí svojou jednoduchosťou. Vyskúšajte jedlo Dobrej Kuchyne.
Ryža, kyslá kapusta a bravčové mleté mäso. To je overená kombinácia, ktorá spolu krásne funguje a vytvára nezameniteľnú chuť. Koložvárska kapusta.
V podstate ide o kompletné jedlo, zapečené všetko na jednom plechu, takže si isto budú pochvaľovať gazdinky, ktoré nemajú radi, ak po varení zostane množstvo špinavého riadu.
Vďaka šľahačkovej smotane a vajíčkam, zjemňujúcim kyslosť kvasenej kapusty, pripravíte chutné jedlo, ktoré si zamiluje celá rodina. Vyskúšajte si koložvársku kapustu podľa fotoreceptu Dobrá kuchyňa, jednoducho a bez zbytočného stresu.
Budete isto spokojní natoľko, že si poviete, „môžeme takéto niečo variť aj každý mesiac“. Tu je aj recept na klasickú koložvársku kapustu.
Vyskúšajte aj recept na bravčové rebrá pečené na kapuste a slanine
(Pre 6 osôb)
Ingrediencie na 6 porcií: 300 g prevarenej ryže, 500 g mletého bravčového mäsa, 200 g kyslej kapusty, soľ podľa potreby, mleté čierne korenie podľa potreby, 1 PL bravčovej masti, 1 stredne veľká cibuľa, pol KL majoránky, 150 g klobásky, 1 šľahačková smotana (250 ml), 4 vajíčka, pol KL vegety.
Dobrú chuť.
Recept vznikol v spolupráci s facebookovou stránkou Lopárik
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk