Fantastické nepečené kávové zrná. Recept na poslednú chvíľu so značkou Dobrá kuchyňa. Chutia úžasne.
Nepečiete? Nevadí. Vianoce patria aj vám. Vyskúšajte náš jednoduchý recept bez pečenia na vynikajúce domáce kávové zrná. Chutia mňamkovo.
Naše kávové zrná obsahujú kávu a aj rum, sú vhodné pre staršie deti a dospelých. Ak by ste chceli kávové zrná pre deti, kávu a rum vynechajte. Na spojenie pridajte Salko podľa potreby, na dochutenie zasa mletú škoricu.
Medové pokušenie najlepšie medové guličky Marlenka, príprava iba zopár minút
Fantastické domáce kávové zrná, vynikajúca pochúťka. Vianočné sladkosti bez pečenia so značkou Dobrá kuchyňa.
Nepečená dobrota najlepšie domáce guľky rafaelo
(Množstvo 80 ks - podľa veľkosti)
Ingrediencie: 2 ks BB puding (250+250 g), 250 g maslo, 250 g práškový cukor, 100 ml rum (podľa potreby), 5 zarovnaných kávových lyžičiek mletej zrnkovej kávy (aj viac, podľa chuti a hustoty cesta) na čokoládovú polevu: 100 g čokoláda (najlepšie s vyšším podielom kakaa, minimálne 52 %), 3 polievkové lyžice kokosového oleja (oleja)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Kávové zrná skladujeme v chlade, najlepšie v dóze. Teplom čokoláda zmäkne. Také dobre vychladené chutia najlepšie. Sladké kávové maškrtenie.
Vyskúšajte aj skvelé karamelové guľky bez pečenia, recept portálu Ženy v meste. Prečítajte si aj podrobný návod ako tvarovať kávové zrná.
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk