Vynikajúce morčacie žalúdky na prírodno. Ďalší delikátny recept pre milovníkov vnútorností so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte.
Výživný obed z morčacích žalúdkov? Ste na správnom mieste. Dnes vám Dobrá kuchyňa prináša novinku, fantastické morčacie žalúdky na prírodno. Stačí si zaželať iba dobrú chuť.
Skvelé morčacie žalúdky na prírodno sú bez múky, tento pokrm je vhodný aj pri bezlepkovej diéte. Cibuľa nám prírodnú omáčku nádherne dochutí a zahustí.
Pochúťka z kuracích srdiečok recept na vynikajúce kuracie srdiečka na smotane
Milujete vnútornosti? Morčacie žalúdky patria medzi vaše obľúbené pochúťky? Nech sa páči. Pripravte si s Dobrou kuchyňou morčacie žalúdky na prírodno. Úžasná dobrota.
Ak morčacie žalúdky nemáte, môžete zvoliť aj žalúdky kuracie. Aj keď slovo žalúdky neznie práve vábivo, chutia naozaj výborne. Majú jemnú chuť, neobsahujú takmer žiadny tuk, sú aj veľmi výživné.
Vnútornosti sa vyznačujú vysokým obsahom vitamínu B, minerálov ako sú železo, horčík, selén, zinok. Obsahujú aj dôležité vitamíny - A, D, E, K. Sú vynikajúcim zdrojom bielkovín a aminokyselín. Čo je dôležité, železo zo živočíšnej stravy sa do ľudského tela vstrebáva omnoho jednoduchšie než z rastlinných potravín.
Inšpirujte sa fantastická kuracia pečeň na jablkách so zázvorom
(Na 2-3 porcie)
Ingrediencie: cca 500 g morčacie žalúdky (najlepšie) chladené, 2 polievkové lyžice masla, 1 polievková lyžica olivového oleja (oleja), 1 ks väčšia väčšia cibuľa, 2-3 strúčiky cesnaku (podľa chuti) na dochutenie: 1 polievková lyžica mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, celá (drvená) rasca - podľa chuti, trochu kurkumy (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Milujete aj zeleninu? Pokojne ju pridajte k duseniu morčacích žalúdkov. Tá však potrebuje menej času, pridávame ju až k polomäkkému mäsu.
Dobrú chuť želáme.
Vyskúšajte aj najlepšia restovaná kuracia pečeň, top recept kuchyne portálu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk