Najlepšia knedľa vo vajci. Vyskúšajte jednoduchý recept zo zvyšnej parenej knedle. Vynikajúca obaľovaná knedľa vo vajíčku, ktorú si obľúbite. Jednoducho a chutne s Dobrou kuchyňou.
Aj keď je Dobrá kuchyňa nováčikom na trhu, myslí na všetkých, aj tých, ktorí s varením a pečením iba začínajú. Každý deň vás chceme inšpirovať výbornými a overenými receptami na úžasné jedlá.
Tipy na chutné raňajky či večeru. Jedlá z potravín, ktoré vám zvýšia. Dnes vám ponúkame recept zo zvyšnej parenej knedle. Vyskúšajte.
Recept zo zvyšného chleba najlepší chlebík vo vajíčku, ktorý si obľúbite
Ako sa robí knedľa vo vajci? Nech sa páči. Dobrá kuchyňa vám prináša fotorecept na rýchlu chutnú parenú knedľu vo vajíčku.
Ešte na teplú knedľu vo vajci si môžete nastrúhať obľúbený syr, ktorý sa rozpustí. Môžeme ju obložiť aj plátkom šunky či tvrdého syra. Ak do rozšľahaných vajec nepridáte soľ, skúste hotovú knedľu vo vajíčku potrieť chutným džemom (jahodovým, marhuľovým, aj slivkovým), najlepšie domácim.
Poviete si, čože? Len vyskúšajte, neskutočná dobrota. Vaše detičky sa budú oblizovať.
Varte a pečte s nami tradične, moderne, jednoducho, rýchlo, zdravšie, bez lepku, ale predovšetkým chutne a s láskou. Varte a pečte s Dobrou kuchyňou.
Tip na skvelé raňajky či večeru výborné zeleninové lečo, ktoré si zamilujete. Prečítajte si aj článok o tom ako dlho vydržia vajíčka v chladničke.
(Na 3-4 porcie)
Ingrediencie: 1/2 zvyšnej parenej knedle, 4-5 ks vace (podľa potreby) na opekanie: olej podľa potreby na dochutenie: soľ podľa chuti (môžeme pridať aj mleté čierne korenie alebo roztlačený cesnak - podľa chuti) na obloženie: obľúbený syr (nastrúhaný, plátky), dusená šunka (nakrájaná na rezančeky, plátky), kečup, petržlenová vňať
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Knedľa vo vajci chutí najlepšie teplá. Môžeme ju posypať strúhaným syrom, obložiť šunkou, pridať kečup, ale aj petržlenovú vňať.
Dobrú chuť želáme.
Vyskúšajte aj obľúbený chlieb vo vajci, recept pre všetkých kuchyne portálu Ženyvmeste.sk
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk