Chcete si posilniť imunitu? Uvarte si polievku z jušky - kapustovej vody. Tradičná jušková polievka s hubami, zdravá polievka so značkou Dobrá kuchyňa. Dobrú chuť vám želáme.
Vynikajúca jušková polievka, tradičná juška s hubami z dielne Dobrej kuchyne. Ponúkame skvelý recept, ktorý sa oplatí vyskúšať.
Kyslá - kvasená kapusta, kráľovná zdravia a krásy, poklad slovenského národa. Obsahuje nielen vitamín C, E, A, K, vitamíny skupiny B, ale aj mnoho živín. Prečisťuje, lieči, skrášľuje, zvyšuje odolnosť proti vírusom a infekciám. Preto toľká pozornosť. Pripravte si s nami najlepšiu juškovú polievku s hubami, potešíte tak svoje zdravie.
Vybrali sme pre vás aj recept na domácu mačanku z jušky a sušených húb - tradičnú a chutnú
Táto polievka sa zvykne tradične varievať na východe Slovenska na Štedrý večer. Aj keď je polievka pôstna, ak vynecháte maslo, je aj bez mäsa a klobásy, chutí fantasticky. Úžasná polievka plná živín a vitamínov.
Našu juškovú polievku si však môžete uvariť kedykoľvek, počas celého roka. Posilnite si nielen imunitu, nedáte vírusom žiadnu šancu, najete sa aj do krásy.
Inšpirujte sa tradičný recept na najlepšiu kapustnicu s klobásou a hubami
(Na 4-5 porcií)
Ingrediencie: 1,2 l jušky - vody z kvasenej kapusty (zriedenej podľa potreby, chuti), 2 plné hrste sušených húb na zápražku bez múky: 2 polievkové lyžice masla alebo olivového oleja (oleja), 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 4 strúčiky cesnaku (podľa chuti), 2 polievkové lyžice mletej červenej papriky na dochutenie polievky: soľ, mleté čierne korenie, celá alebo drvená rasca
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak milujete pálivé, pridajte do zápražky bez múky mletú červenú pálivú papriku. Juškovú polievku výborne doladí. Viete kedy chutí tradičná juška najlepšie? Na druhý deň, keď prejdú všetky chute.
Dobrú tradičnú chuť.
Vyskúšajte aj tradičnú štedrovečernú polievku z kapustovej vody, recept portálu Ženyvmeste.sk
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk