AMC
Nákupný zoznam

Fantastická pomazánka z vareného mäsa, jednoduchý RECEPT

30.10.2020 | Autor: Nela

Fantastická pomazánka z vareného mäsa. Nech sa páči. Jednoduchý recept na chutnú pomazánku zo zvyšného mäsa z polievky.

Vynikajúca pomazánka zo zvyšného vareného mäsa z polievky

Skvelá mäsová pomazánka pre deti a dospelých. Super rýchly recept so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte. Je naozaj vynikajúca.

Rozmýšľate nad lahodnou pomazánkou pre svoju rodinu? Zvýšilo vám mäsko z polievky? Pripravte si vynikajúcu domácu pomazánku z vareného mäsa bez konzervantov. Príprava je rýchla a jednoduchá, pomazánka sýta a veľmi chutná.

Ak pridáte aj nakrájanú petržlenovú vňať, pažítku či kôpor, doplníte si dávku vitaminu C. Domáca mäsová pomazánka so značkou Dobrá kuchyňa.

Super recept na pomazánku naj vajíčková pomazánka, jednoduchá a lahodná

Jednoduchá mäsová pomazánka, ktorej neodoláte

  • Čas prípravy: 5 minút
  • Počet porcií: 2-3
Chutná pomazánka je výborná na raňajky či večeru, skvelá, keď máte oslavu, ak vás prekvapí návšteva. Pomazánku stačí iba natrieť na chlebík či pečivo, obložiť zeleninou. 

Domáce pomazánky sa tešia veľkej obľube, pretože sú bez škodlivých éčiek. Dnes vám Dobrá kuchyňa prináša novinku, rýchly recept na chutnú mäsovú pomazánku.

Tip na úžasnú pomazánku z cukety fantastická cuketová pomazánka, zdravá a chutná

Fantastická mäsová pomazánka - rýchla a chutná

(Na 2-3 porcie)


Ingrediencie

  • 1 podľa chuti - kurkuma
  • 1 podľa chuti - horčica
  • 1 ks - menšia cibuľa
  • 2 plná hrsť - varené mäso z polievky
  • 2 kopcovitá polievková lyžica - maslo alebo Rama
Poslať ako nákupný zoznam



Fantastická pomazánka z vareného mäsa, jednoduchý RECEPTAutor - Nela

Ako jednoducho pripraviť pomazánku z vareného mäsa - postup receptu

Ingrediencie: uvarené zvyšné mäso z polievky (cca 2 hrste), 2 polievkové lyžice Ramy alebo masla, 1 ks menšia cibuľa (šalotka, červená cibuľa - majú jemnejšiu chuť) na dochutenie: soľ, kurkuma, mleté čierne korenie, horčica - podľa chuti (pri deťoch mleté čierne korenie a horčicu vynecháme)

Tip pre vás

[Elegantné automatické otvárače na víno - otvoria až 70 fliaš na jedno nabitie. V krásnom darčekovom balení - kliknite tu:]

  1. Uvarené mäso z polievky rozmixujeme s maslom alebo Ramou a očistenou rozpolenou cibuľou.
  2. Mäso z polievky môžeme aj pomlieť spolu s cibuľou, potom k nemu primiešať zmäknuté maslo.
  3. Vznikne nám hustá kašovitá hmota, ktorú dochutíme soľou, mletým čiernym korením, kurkumou.
  4. Chuť môžeme doladiť aj horčicou. Pri deťoch horčicu a čierne korenie samozrejme vynecháme.

Tip Dobrej kuchyne: Do mäsovej pomazánky môžeme pridať aj petržlenovú vňať, pažítku či kôpor, doplníme si tak ďalší vitamín C. Ak primiešame nastrúhaný parmezán, bude ešte fajnovejšia.

Dobrú pomazánkovú chuť.

Inšpirujte sa najlepšie pomazánky,  recepty na skvelé domáce pomazánky portálu Ženyvmeste.sk

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty

Podobné recepty