Nákupný zoznam

Vynikajúca nátierka z opraženej cibule, skvelý RECEPT

01.03.2021 | Autor: Nela

Vynikajúca nátierka z opraženej cibule. Skvelý recept na chutnú nátierku so značkou Dobrá kuchyňa.

Vynikajúca nátierka z opraženej cibule - lacný recept

Fantastická lahodná nátierka s opraženou cibuľou. Vyskúšajte. Dokonalá nátierka podľa obľúbeného receptu webu Dobrá kuchyňa.

Očakávate návštevu a chcete ju prekvapiť výbornou nátierkou? Chutná nátierka na jednohubky? Ste na správnom mieste. Dobrá kuchyňa má pre vás dnes novinku, jednoduchý a rýchly recept na vynikajúcu nátierku s opraženou cibuľou. 

Obľúbená nátierka pre celú rodinu naj vajíčková nátierka, jednoduchá a lahodná

Jednoduchá lahodná nátierka z opraženej cibule - skvelá pochúťka

  • Čas prípravy: 5 minút
  • Tepelná úprava: 15 minút
  • Počet porcií: 3-4
Chutná nátierka je výborná na raňajky či večeru, skvelá, keď máte oslavu. Nátierku stačí iba natrieť na chlebík či pečivo, obložiť zeleninou.

Domáce nátierky sa tešia veľkej obľube, pretože sú bez zbytočných škodlivých éčiek. Dnes vám Dobrá kuchyňa prináša novinku, skvelý recept na najlepšiu nátierku s opraženou cibuľou.

Tip na úžasnú nátierku z cukety fantastická cuketová nátierka, zdravá a chutná

Skvelá nátierka z opraženej cibule, obľúbený recept

(Na 3-4 porcie)


Ingrediencie

  • 1 podľa chuti - mletá červená paprika
  • 1 ks - cibuľa strednej veľkosti
  • 1 polievková lyžica - olivový olej alebo olej
  • 200 g - smotanová nátierka (Lučina, žervé)
Poslať ako nákupný zoznam



Vynikajúca nátierka z opraženej cibule, skvelý RECEPTAutor - Nela

Ako pripraviť chutnú nátierku z opraženej cibule - postup receptu

Ingrediencie: 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 200 g smotanová nátierka (Lučina, žervé), 2 polievkové lyžice masla, 1 polievková lyžica olivového oleja (oleja) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika - podľa chuti 

Tip pre vás

[Elegantné automatické otvárače na víno - otvoria až 70 fliaš na jedno nabitie. V krásnom darčekovom balení - kliknite tu:]

  1. Cibuľu ošúpeme, umyjeme, osušíme a nakrájame nadrobno.
  2. Na masle s olejom orestujeme cibuľu až do hnedastej farby.
  3. Takto pripravená opečená cibuľa dodá nátierke úžasnú chuť.
  4. Keď nám cibuľa vychladne, primiešame smotanovú nátierku.
  5. Cibuľovú nátierku dochutíme soľou, korením, ale aj paprikou.
  6. Domáca nátierka výborne ladí s čerstvým chlebom či pečivom.

Tip Dobrej kuchyne: Nátierku s opraženou cibuľou môžeme ihneď podávať. Ak ju však uložíme do chladu aspoň na 30 minút, prejdú chute, bude ešte fajnovejšia.

Dobrú cibuľovú chuť.

Inšpirujte sa najlepšie nátierky - recepty na skvelé domáce nátierky portálu Ženyvmeste.sk

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty