Obyčajná praženica je skvelou voľbou na raňajky či večeru. Rýchla príprava, ktorú zvládne aj každý začiatočník. Viete však ako pripraviť dokonalú praženicu?
Dobrá Kuchyňa vám poradí ako na to. Ponúkame vám podrobný fotorecept s malým bonusom na záver. Nech sa páči. Urobte si z obyčajnej praženice dokonalú pochúťku. Lahodná šťavnatá praženica so značkou Dobrá Kuchyňa.
Ak zvolíte domáce vajcia, praženica bude omnoho výživnejšia. Čím čerstvejšie vajcia, tým viac vitamínov a živín. Dlhším skladovaním strácajú vajcia na výživnosti.
Aj keď je naša Dobrá Kuchyňa na trhu nováčikom, máme dlhoročné skúsenosti s varením, ale aj pečením. Recepty pre vás pripravujeme starostlivo, s láskou a nadšením. Myslíme aj na začiatočníkov, aj tých, ktorí majú rôzne intolerancie. Väčšinou receptov je bez lepku, aby ste v jednom hrnci navarili pre celú rodinu. Našou prioritou je, aby sa vám recepty podarili na prvý krát a chutilo všetkým. Tešíme sa na vás.
Tip na skvelé raňajky či večeru dokonalá praženica s mladou žihľavou a šunkou, fit recept
Základom chutnej praženice je správna príprava. Záleží však, či obľubujete praženicu redšiu alebo tuhšiu. Pripravte si ju s nami. Najlepšia praženica s cibuľkou z dielne webu Dobrá Kuchyňa. Ak cibuľu nemusíte, tak ju jednoducho vynechajte. Dobrú chuť vám želáme.
Vajcia sú bohatým zdrojom bielkovín a mnohých esenciálnyh živín. Sú významným zdrojom vitamínov A, D, E, K, ale aj vitamínov skupiny B. V podstate vajcia obsahujú všetky vitamíny, okrem vitamínu C. Z minerálnych látok je to fosfor, železo, síra.Pripravili sme pre vás aj výborné zeleninové lečo, recept na čerstvé lečo
(na 2 porcie)
Ingrediencie: 6 ks vajce, 4 polievkové lyžice masla, 2 ks menšia cibuľka (najlepšie šalotka, má jemnejšiu chuť), 2 malé lyžičky kyslej alebo šľahačkovej smotany (na zjemnenie) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie - podľa chuti na dozdobenie: čerstvé bylinky
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Praženicu dozdobíme čerstvými bylinkami podľa chuti, doplníme si tak aj vitamín C. Ak zvolíme fit verziu, lahodnú praženicu obložíme iba čerstvou zeleninou. Obyčajná praženica ladí aj s čerstvým chlebom, ale aj pečivom.
Dobrú chuť.
Vybrali sme pre vás aj najlepšia obyčajná praženica, recept kuchyne portálu Ženy v mesteMáme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk