Guláš a leto k sebe jednoducho patria. Dobrá kuchyňa vám prináša jednoduchý recept na vynikajúci guláš, ktorý si určite obľúbite. Vyskúšajte. Pripravte si s nami najlepší kotlíkový guláš. Želáme vám dobrú chuť.
Kotlíkový guláš. Ak ste ho ešte nerobili a máte obavy, nevadí. My vám poradíme ako pripraviť skvelý kotlíkový guláš. Varte s nami tradične a chutne. Varte s Dobrou kuchyňou.
Inšpirujte sa najlepšie šťavnaté ražniči z bravčového mäsa
Aj keď je Dobrá kuchyňa nováčikom, máme bohaté skúsenosti s varením a pečením. Naše recepty sú tradičné, ale aj moderné, jednoduché, aj náročnejšie na prípravu. Stačí si len vybrať z našej ponuky. Dnes prinášame recept na fantastický kotlíkový guláš. Nech sa páči.
Náš guláš si môžete pripraviť z bravčového mäsa, ale aj z mäsa hovädzieho. Ak jedávate iba kuracie, zvoľte kuracie mäso. Jednoduchý kotlíkový guláš podľa vašej chuti.
Vybrali sme pre vás recept fantastický šťavnatý kurací steak. Vyskúšajte aj náš guláš. Vyskúšajte aj naše nápady ako zahustiť guláš.
(pre 8-10 osôb)
na jednu osobu počítame 100-150 g mäsa a 1 ks zemiak strednej veľkosti
Ingrediencie: 1 200 g bravčového pliecka alebo stehna, 5 ks cibuľa strednej veľkosti, 5 polievkových lyžíc bravčovej masti (oleja), 4 ks paradajka strednej veľkosti, 2 ks zelená paprika strednej veľkosti, 8 ks zemiak strednej veľkosti (krájame na kocky), 1 ks zemiak strednej veľkosti (na zahustenie), 5-6 strúčikov cesnaku na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, drvená rasca, mletá červená paprika (môže byť aj pálivá) alebo gulášové korenie, feferónka - podľa chuti
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak si mäso pripravíme deň vopred (umyjeme, osušíme, odblaníme, nakrájame, pridáme 3 polievkové lyžice oleja a obľúbené korenie, premiešame a uložíme do chladu), guláš bude oveľa chutnejší.
Dobrú gulášovú chuť. A tu je naša kapustnica s klobásou. Vybrali sme pre vás pravý domáci kotlíkový guláš, recept kuchyne portálu Ženy v meste. Skúste s nami aj text aké mäso na guláš.
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk