Vyprážaný bravčový rezeň. Jednoduchý recept ako pripraviť klasický vyprážaný rezeň so značkou Dobrá kuchyňa. Šťavnaté chrumkavé rezne milujú takmer všetci. Nech sa páči. Vyskúšajte.
Ako pripraviť vyprážaný rezeň, klasický, v trojobale. Neviete ako na to? My vám poradíme. Ponúkame podrobný fotorecept, ktorý zvládne aj každý začiatočník. Stačí si zaželať iba dobrú rezňovú chuť.
Top recept najobľúbenejšia minútka z bravčového karé
Aj keď je Dobrá kuchyňa nováčikom, máme bohaté skúsenosti s varením a pečením. Naše recepty sú tradičné, ale aj moderné, jednoduché, aj náročnejšie na prípravu. Stačí si len vybrať z našej širokej ponuky. Dnes vám prinášame recept na klasický chrumkavý vyprážaný rezeň, ktorému neodoláte.
Tradičný vyprážaný rezeň je veľmi obľúbený, pretože je úžasný so zemiakovou kašou, klasickým zemiakovým šalátom, s hranolkami, zeleninou, s chlebom, ale aj iba tak, samotný chrumkavý rezeň bez ničoho. Čo by bol nedeľný obed bez klasických rezňov?
Bravčový vyprážaný rezeň si môžete pripraviť z bravčového karé, ak máte radi rezne šťavnatejšie, zvoľte bravčovú krkovičku. Samozrejme, treba rátať s ďalšími kalóriami. Najlepšie chutí rezeň čerstvý, ak ho vyberiete priamo z panvice na tanier. Neskutočná tradičná dobrota.
Vybrali sme pre vás fantastická cigánska pečienka, ktorú musíte jednoducho vyskúšať
(Na 4 porcie)
Ingrediencie: 4-6 plátkov bravčového karé (na porciu rátame cca 150-200 g mäsa, čiže 600-800 g spolu), 2-3 ks vajce (podľa veľkosti), cca 6 polievkových lyžíc hladkej špaldovej (hladkej) múky, cca 10 polievkových lyžíc strúhanky (najlepšie chlebovej) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, môžeme zvoliť aj drvenú rascu, mletú červenú papriku na vyprážanie: 1 menšia šálka repkového oleja alebo bravčovej masti (podľa potreby)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak si mäso pripravíme deň vopred (umyjeme, osušíme, nakrájame, okoreníme), dáme do dózy a uložíme v chlade, rezne budú ešte chutnejšie a lahodnejšie. A tu je článok aká múka na vyprážané rezne.
Dobrú rezňovú chuť. Skúste aj náš článok aká múka na trojobal. Vybrali sme pre vás najlepšie klasické bravčové rezne v trojobale, recept kuchyne portálu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk