Overený recept na klasickú vajíčkovú nátierku s cibuľou. Autorka receptu a foto - Denča
Vyskúšajte túto skvelú vajíčkovú nátierku s cibuľou, stačí pár minút a pochúťka je na svete. Klasická vajíčková nátierka s cibuľou nesklame.
Domáce nátierky sú jednoduché, rýchle na prípravu a dokážete ich vyčariť často z bežných surovín, ktoré máte doma.
Sú originálne, pretože každý má svoj vlastný recept, a čo je najhlavnejšie sú veľmi chutné.
Stačí čerstvé pečivo či chrumkavá zelenina a pochúťka je na svete. Vyskúšajte aj tento recept ako si doma pripraviť vajíčkovú pomazánku. Alebo recept na klasické jednohubky.
(na 4 porcie)
Ingrediencie: 2 polievkové lyžice horčice, 1 stredná cibuľa, 4 vajcia uvarené natvrdo, 40 g taveného syru, 70 g masla, čierne mleté korenie a soľ podľa chuti.
Tip pre vás
Pripravíme si jednotlivé suroviny. Zmäknuté maslo, uvaríme vajcia natvrdo, cibuľu nakrájame na drobno.
Jednoducho všetko spolu dobre premiešame, dochutíme soľou a mletým čiernym korením. Necháme vychladnúť/odstáť aspoň pol hodinu, aby sa chute prepojili.
K vajíčkovej nátierke sa dokonale hodí hrianka a reďkovka alebo iba chrumkavá zelenina.
Dobrú chuť. Vyskúšajte aj náš recept na avokádovú pomazánku
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk