Maslo z medvedieho cesnaku chutí úžasne. Je plné živín a vitamínov. Vyskúšajte novinku z dielne Dobrej kuchyne.
Máte doma medvedí cesnak a neviete čo s ním? Kuchyňa portálu Dobrá kuchyňa vám ponúka skvelý tip na využitie čerstvého medvedieho cesnaku.
Vybrali sme pre vás aj recept na najlepšiu domácu avokádovú pomazánku
Medvedí cesnak rastie ako prvá liečivá bylinka na začiatku jari. Má skvelé účinky pre náš organizmus. Je skutočným pokladom pre naše zdravie. Nie nadarmo sa mu hovorí zelený zázrak prírody. Vyskúšajte aj ďalšie použitie pesta z medvedieho cesnaku.
Vybrali sme pre vás medvedí cesnak a jeho účinky, využitie a skvelé recepty
(na 1 maslo)
ingrediencie: 250 g maslo (82%), 3 plné hrste čerstvého medvedieho cesnaku na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie (biele korenie), nastrúhaný parmezán, citrónová šťava, čerstvé bylinky (petržlenová vňať, pažítka, kôpor) - podľa vlastnej chuti
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Maslo z medvedieho cesnaku výborne chutí na čerstvom chlebíku alebo pečive. Je fantastické aj do štuchaných zemiakov, hodí sa aj na steaky, ku grilovanému mäsu, na tousty, do omáčok, polievok. Ak si ho zamrazíte, môžeme ho používať až do budúcej sezóny.
Dobrú cesnakovú chuť.
Vyskúšajte aj recept na maslo z medvedieho cesnaku plný vitamínov a živín webu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk