Marhuľovú bublanina. Foto - Nela
Ovocná bublanina je skvelý koláč, pretože jej príprava je jednoduchá, ak je k tomu aj hrnčeková, nepotrebujete ani váhu. Dnes sme si pre vás pripravili recept na fantastickú hrnčekovú marhuľovú bublaninu. Šťavnatá a chutná bublanina so značkou Dobrá kuchyňa.
Najlepšia hrnčeková marhuľová bublanina. Vyskúšajte novinku z dielne webu Dobrá kuchyňa. Ak si necháte bublaninu predpiecť, ovocie ostane pekne na vrchu a neprepadne sa nadol.
Bublanina bude tak jemná a nadýchaná. Namiesto marhúľ môžete zvoliť aj iné obľúbené sezónne ovocie. Sladké bublaninové maškrtenie. Dobrá kuchyňa pre vás denne pripravuje nové recepty, ktoré sú osvedčené, pripravené do najmenších detailov.
Dávame vám možnosť výberu zvolených ingrediencií. V našich receptoch používame predovšetkým zdravšie alternatívy, viacero receptov je aj bez lepku. Varte s nami zdravšie, jednoducho a chutne. Varte a pečte s Dobrou kuchyňou.
(30 kusov/1 plech)
hrnček: 200 ml
Ingrediencie: 6 ks vajce, 3/4 hrnčeka kryštálového (trstinového) cukru, 3/4 hrnčeka vlažnej vody, 3/4 hrnčeka oleja, 2 hrnčeky polohrubá múka (alebo 1 hrnček hladká špaldová múka a 1 hrnček celozrnná špaldová múka), 1/2 bal. prášku do pečiva, 15-20 ks marhúľ (podľa veľkosti).
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Našu jednoduchú hrnčekovú bublaninu si môžete upiecť s ľubovoľným obľúbeným ovocím. Upečte si skvelý koláčik podľa vlastnej chuti, ktorého prípravu zvládne aj každý začiatočník. Sladké maškrtenie. Tu je najlepšia múka na bublaninu. A tu je bublanina ako pavučinka.
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk