Milujete huby? Ste na správnom mieste. Dnes sme si pre vás pripravili rýchly recept na najlepšiu lahodnú hubovú omáčku. Na prípravu hubovej omáčky môžete zvoliť aj huby čerstvé a mrazené, ale aj huby sušené.
Nech sa páči, vyskúšajte. Najlepšia lahodná hubová omáčka so značkou Dobrá kuchyňa.
Pripravili sme pre vás super rýchly recept vynikajúca kôprová omáčka, lahodná a chutná
Hľadáte skvelý recept na krémovú hubovú omáčku? Nech sa páči. Kuchyňa webu Dobrá kuchyňa vám prináša novinku, rýchly recept na najlepšiu lahodnú hubovú omáčku. Vyskúšajte.
Ak na zahustenie omáčky zvolíte Solamyl, hubová omáčka bude vhodná aj pre celiatikov. Varte v jednom hrnci pre celú rodinu. Dobrú chuť vám želáme.
Smotanové omáčky sú výborné aj ako samostané hlavné jedlo, výborne ladia aj s duseným či pečeným mäsom. Ak obľubujete huby, uvarte si s nami vynikajúcu hubovú omáčku, ktorú si zamilujte. Varte s nami jednoducho a chutne. Varte s Dobrou kuchyňou.
Vyskúšajte aj polievku tradičná domáca kapustnica s hubami
(4-5 porcií)
Ingrediencie: 400 g čerstvé alebo mrazené huby (3 plné hrste húb sušených), 2 polievkové lyžice masla,1 polievková lyžica olivového oleja, 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 3 strúčiky cesnaku na smotanovú zálievku: 250 ml ľahačková smotana, 400-500 ml mlieka, 1-2 polievková lyžica hladkej špaldovej (hladkej) múky (podľa potreby), pri bezlepkovej verzii 1 lyžička Solamylu (podľa potreby) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, drvená rasca, bobkový list, trochu kurkumy (fantastická na kĺby), horčica
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Lahodnú hubovú omáčku podávame s čerstvým chlebom, opekanými zemiakmi, parenou knedľou, ale aj cestovinami. Je skvelou voľbou k pečenému či dusenému mäsu.
Dobrú hubovú chuť. A tu je zase naša jednoduchá kôprová omáčka so smotanou. Skúste aj náš článok: Zátrepka do omáčky, ako a prečo ju pripraviť. Vyskúšajte aj recept na dokonalú hubovú omáčku webu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk