Nemusíte čakať na ďalší jarmok či hody. Pripravte si najlepšiu cigánsku pečienku podľa overeného receptu vašej Dobrej kuchyne. Garantujeme, že si budete pochvaľovať.
Ochutnali ste už pravú cigánsku pečienku? Bol to pre vás chuťový zážitok? Ak neviete ako na to,
Dobrá kuchyňa vám ponúka overený recept na túto dobrotu. Jednoduchá príprava, vynikajúca chuť.
Vybrali sme pre vás aj recept na najlepšie zemiaky na kyslo
Aj keď je Dobrá kuchyňa novým portálom na trhu, našou prioritou je predovšetkým kvalita receptov.
Postupne vám budeme prinášať nové recepty, ktoré budú nielen tradičné, ale aj moderné, recepty v zdravšom štýle, bezlepkové, vhodné pre deti, aj tých, ktorí mäso veľmi nemusia.
Torty, koláče a zákusky rozhodne nebudú chýbať. Nech sa páči, vstúpte do našej Dobrej kuchyne. Vyskúšajte aj náš jogurtový dresing na šalát.
Vyskúšajte aj recept na šťavnaté ražniči z bravčového mäsa na panvici
(Na 4 porcie, na osobu počítame cca 150 g mäsa)
Ingrediencie: 600 g bravčová krkovička (bravčové karé), 2 polievkové lyžice bravčovej masti na opekanie mäsa, 2 polievkové lyžice bravčovej masti na restovanie cibule, 3 ks cibuľa strednej veľkosti, na marinovanie mäsa: soľ, mleté čierne korenie, 5 dl mlieka, 5 strúčikov cesnaku, na oblohu: horčica, kyslá uhorka, feferónka
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Šťavnatú cigánsku pečienku podávame v žemli, ktorú sme potreli horčicou, s opraženou cibuľou, nakrájanou kyslou uhorkou, ale aj kúskami feferónky. Výborne chutí aj s opekanými zemiakmi.
Dobrú tradičnú chuť.
Vyskúšajte aj recept na najlepšiu cigánsku pečienku portálu Zenyvmeste.sk
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk