Najlepšie cestoviny s tuniakom, dôkladne overený recept. Autor receptu a foto - Slávka
[[etarget]]
Cestoviny s tuniakom. Ľahké, jednoduché a sýte cestoviny, ktoré si doma pripravíte rýchlo a jednoducho.
Nenáročný recept, vďaka ktorému máte jedlo na stole do 15 minút. Receptov na tuniakové cestoviny je mnoho.
Vyskúšajte aj tento z webu Dobrá kuchyňa.
Receptov na cestoviny nie je nikdy dosť. Pripravené sú raz - dva, zasýtia a len málokto sa ich dokáže prejesť.
Ak hľadáte inšpiráciu na obed alebo ľahkú večeru, vyskúšajte si pripraviť špagety s tuniakom podľa receptu z Dobrej kuchyne.
Vyskúšajte aj náš recept na zeleninovo smotanovú omáčku na cestoviny
(na 2 porcie)
Ingrediencie: cesnak 2 ks, olivový olej 4 polievkových lyžíc, nastrúhaný parmezán 2 plné hrste, čerstvá alebo sušená bazalka podľa chuti, menšia sterilizovaná kukurica 1 plechovka, tuniak v konzerve 160 g, polené paradajky 20 g, špagety 200 g, soľ.
Do hrnca s vriacou vodou pridáme soľ a uvaríme v ňom al dente špagety alebo iné obľúbené cestoviny. Keď sú cestoviny uvarené, zlejeme z nich vodu, ale nepremývame ich. Pokvapkáme ich olivovým olejom, aby sa nezlepili.
Cesnak nakrájame na drobno alebo ho pretlačíme cez lis na cesnak. Na olivovom oleji ho zľahka orestujeme. Len ho zľahka osmahneme, nie veľmi, aby nám nezhorkol.
Orestovaný cesnak spolu s tuniakom, nakrájanými sušenými paradajkami, kukuricou a nastrúhaným parmezánom primiešame k cestovinám. Ak sa nám zdajú cestoviny suché, pokvapkáme ich ešte olivovým olejom alebo olejom zo sušených paradajok. Ten pridá cestovinám ešte výraznejšiu chuť.
Dobrú chuť!
Vyskúšajte aj recepty na cestoviny na obed webu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk