Domáca kvásková parená knedľa. Jednoduchý recept bez rozkvasu z dielne webu Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte.
Dobrá kuchyňa vám ponúka mnoho chutných receptov. Či sú to recepty tradičné, máme pre vás aj recepty moderné, skvelé nátierky, polievky, hlavné jedlá, dezerty a koláče. Veľkým trednom sa stalo kváskovanie. Aj recepty z kvásku vám ponúka Dobrá kuchyňa. Varte a pečte s nami, určite si pochutíte. Varíme a pečieme pre vás s nadšením a láskou.
Tradičná pochúťka zdravá sviečková na smotane, domáci recept
Kváskujete? Chcete svojej rodine pripraviť zdravšiu parenú knedľu? Nech sa páči. Ste opäť na správnom mieste. Dnes Vám Dobrá kuchyňa prináša recept na skvelú parenú knedľu z kvásku. Inšpirujte sa.
K omáčkam parená knedľa výborne ladí. Ako pripraviť domácu kváskovú knedľu? My vám poradíme. Vynikajúca parená knedľa z kvásku so značkou Dobrá kuchyňa.
Domáca parená knedľa je vynikajúca k rôznym omáčkam - sviečkovej, kôprovej, paradajkovej, výborne chutí aj s dusenou kapustou a pečeným mäsom.
Aby nám domáca parená knedľa nevyschla, po naparení ju potrieme olejom. Ak si ju chceme odložiť aj na druhý deň, knedľu zabalíme do fólie.
Vyskúšajte aj najlepšiu kôprovú omáčku - veľmi jednoduchý recept
(Na cca 6 porcií)
Ingrediencie: 2 polievkové lyžice ražného kvásku, 500 g polohrubá múka (môžeme zvoliť aj špaldovú polohrubú múku), 300 g perlivej vody alebo minerálky (alebo vody, perlivá voda však dodá úžasnú štrukrúru), 1 malá lyžička soli na potretie paráčika a knedlí: olej podľa potreby
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak chceme knedľu ešte zdravšiu, zvolíme múku špaldovú. Špaldová múka je výživnejšia, preto sa v poslednom čase teší veľkej obľube.
Držíme palce pri príprave. Inšpirujte receptami na prílohy skvelé prílohy z kuchyne portálu Ženy v meste. Skúste aj naše tipy aká múka ide do knedle.
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk