Vyprážaná treska. Recept ako si pripraviť chrumkavú vyprážanú tresku vám prináša Dobrá kuchyňa. Nech sa páči, vyskúšajte. Pochutí si celá rodina. Dobrú chuť želáme.
Máte doma tresku, chcete ju vyprážať a neviete ako na to? My vám poradíme ako si pripraviť chutnú a chrumkavú vyprážanú tresku. Ponúkame podrobný fotorecept, prípravu zvládne aj každý začiatočník.
Môžeme si kúpiť aj tresku čerstvú, bude ešte chutnejšia, výživnejšia. Ak zvolíte mrazenú, je vhodné ju kupovať iba s glazúrou, aby obsahovala čo najmenej vody.
K vyprážanej treske sa hodí klasický zemiakový majonézový šalát - recept
Treska tmavá. Jej mäso je ľahko stráviteľné, veľmi chutné a jemné. Obsahuje kvalitné bielkoviny, zdravé tuky, vitamíny A a D, z minerálov majú zastúpenie vápnik, horčík, fosfor, draslík.
Mäso z morských rýb obsahuje aj veľa jódu. Rybie mäso je svojim zložením veľmi cenné pre naše zdravie.
Vynikajúca chrumkavá vyprážaná treska výborne ladí so zemiakovým či cviklovým šalátom, zemiakovou kašou alebo šťuchanými zemiakmi. Môžete pridať iba dusenú zeleninu, čerstvý zeleninový šalát.
Dobrá kuchyňa, to sú jednoduché a chutné recepty. Tradičné a moderné, spoľahlivé a overené. Recepty, ktoré sa podaria na prvý krát, ich prípravu zvládnu aj začiatočníci. Varte a pečte s nami, recepty so značkou Dobrá kuchyňa.
Fit šalát, od ktorého nepriberiete recept na skvelý cviklový šalát
(Na 6 porcií)
Ingrediencie: 6 filetov tresky podľa obľuby, 2-3 ks vajce (podľa veľkosti), cca 8 polievkových lyžíc hladkej špaldovej (hladkej) múky, cca 12 polievkových lyžíc strúhanky (najlepšie chlebovej) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie na vyprážanie: 1 menšia šálka oleja (najlepšie repkový, má vyšší stupeň zadymenia)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Takto si môžeme vyprážať aj iný druh rýb, napríklad filety pstruha, kapra, ale aj hoki. Keď rybu osolíme a okoreníme, môžeme ju pokvapkať aj citrónovou šťavou, získa zaujímavú chuť.
Dobrú chrumkavú rybaciu chuť.
Vybrali sme pre vás najlepšie recepty na jedlá z rýb kuchyne portálu Ženy v mesteMáme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk