Výborná klasická bryndzová nátierka. Zdravý recept webu Dobrá kuchyňa určite vyskúšajte. Skvelá nátierka sa vždy hodí. Výborná na raňajky, večeru, aj keď vás prekvapí návšteva.
Naša bryndzová pomazánka je plná živín a vitamínov. Posilnite si svoju imunitu.
Bryndzovú nátierku si môžete pripraviť tak, že si bryndzu roztlačíte vidličkou, pridáte zmäknuté maslo a dobre vymiešate. Tak pridáte nadrobno nakrájanú cibuľu (nátierka tak bude so štruktúrou), môžeme primiešať aj obľúbené čerstvé bylinky. Doplníte si aj dôležitý vitamín C.
Nátierku si môžete pripraviť aj podľa nášho receptu, že si všetko rozmixujete dohladka mixérom, až potom pridáte čerstvé bylinky.
Vyskúšajte aj recept na jemnú bryndzovú nátierku s medvedím cesnakom
Chutná nátierka je skvelá nielen na raňajky, desiatu, ale aj na olovrant či večeru. Pripravte svojej rodine výživnú bryndzovú nátierku. Príprava je rýchla a jednoduchá, zvládne ju aj každý začiatočník. Fantastická bryndzová nátierka so značkou Dobrá kuchyňa.
Bryndza je probiotickou bombou, pochúťkou, ktorá lieči. Potešte svoje zdravie. Určite vás poteší aj cesnaková pomazánka.
Vybrali sme pre vás aj recept na výbornú domácu avokádovú nátierku
(Na 3-4 porcie)
Ingrediencie: 125 g bryndza, 100 g smotanová nátierka alebo maslo (žervé, Lučina), 1 ks menšia cibuľa (najlepšie šalotka, má jemnejšiu chuť) na dochutenie: soľ (môžeme aj vynechať, záleží od chuti), mleté čierne korenie, mletá červená paprika, štipka kurkumy (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Chcete, aby bola bryndzová nátierka krémovejšia, jemnejšia? Do bryndzovej nátierky primiešajte lyžicu hustého bieleho jogurtu. Vyskúšajte.
Dobrú bryndzovú chuť.
Inšpirujte sa vynikajúca bryndzová nátierka s paprikou, recept portálu Zenyvmeste.sk
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk