Prívarky sú veľmi obľúbené, pretože si ich môžete pripraviť aj v bezmäsitej verzii, pre mužské polovičky môžete pridať aj opečený špekáčik či klobásku. Skvelý obed či večera pre celú rodinu.
Traduje sa, že na zelený štvrtok by sme mali zjesť niečo zelené.
Špenát má nádhernú zelenú farbu, je veľmi zdravý, zelenina plná vitamínov a minerálov. Obsahuje obrovské množstvo vitamínu K, vitamíny A a C. Je bohatý nielen na vápnik, zinok, magnézium, je fantastickým antioxidantom. Samozrejme, čerstvý si zachováva najviac živín.
Pripravte si skvelý špenátový prívarok so značkou Dobrá kuchyňa. Určite si pochutíte.
Pripravili sme pre vás ako pripraviť zemiakový prívarok - vynikajúce zemiaky na kyslo
Najlepší špenátový prívarok, recept ako jednoducho pripraviť špenátový prívarok. Vyskúšajte úplne jednoduchý recept, ktorý zvládne aj každý začiatočník. Je veľmi chutný a zdravý.
Je vhodný aj pri bezlepkovej diéte, ak zvolíte na zahustenie Solamyl. Nech sa páči, inšpirujte sa. Dobrú špenátovú chuť so značkou Dobrá kuchyňa želáme.
Tip na prívarok z cukety fajnový cuketový prívarok, recept pre všetkých
(Na 4 porcie)
Ingrediencie: 250 g čerstvého baby špenátu, 3 polievkové lyžice masla (olivového oleja), 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 2-3 strúčiky cesnaku (podľa chuti) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie - podľa chuti, 1 štipka kurkumy (pôsobí protizápalovo, je skvelá na kĺby) na smotanovú zálievku: 180-250 ml šľahačkovej smotany (podľa balenia), cca 250-300 ml mlieka (prípadne aj viac, podľa potreby), 1 polievková lyžica hladkej špaldovej (hladkej) múky - alebo podľa potreby pri bezlepkovej diéte zvolíme na zahustenie Solamyl rozmiešaný v troche vody (cca 1 malá lyžička, podľa potreby)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Špenátový prívarok si môžeme aj rozmixovať. Urobíme to tak, že zvädnutý špenát orestovaný s cibuľou rozmixujeme v sekáčiku, potom pridáme korenie a smotanovú zálievku. Špenátový prívarok bude ešte krémovejší.
Dobrú špenátovú chuť.
Vyskúšajte aj najlepší špenátový prívarok, top recept portálu Ženyvmeste.sk
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk