Určite poznáte veľa druhov jablkových koláčov. Pri jeho príprave s pudingom si však buďte istý, že vám doma bude chutiť a doslova sa stratí. Ale má to svoje kladné stránky, nestihne sa pokaziť.
Pudingový jablkový koláč z lístkového cesta je skvelým receptom počas sezóny jabĺk, keď ich máte kopu z vlastných zásob a nestíhate ich spracovať.
Máme pre vás recept na jablčník, alebo vyskúšajte aj recept na hrnčekový koláč s tvarohom a ovocím. Alebo vyskúšajte dvojfarebnú bábovku. Skúste ale aj tento dvojfarebný koláč s pudingom.
Ingrediencie: 1 balenie lístkového cesta (cca 300 gramov), 2 balenia škoricového cukru, ½ citróna, kilo jabĺk, 2.5 balenia Zlatého klasu (alternatíva: vanilkový puding), 2 polievkové lyžice kryštálového cukru, ½ litra mlieka, 1 žĺtko, trochu práškového cukru
Tip pre vás
Dobrú chuť! A tu je recept na nebezpečne dobrý jablkový koláč. Vyskúšajte aj náš krehký jablkový koláč.
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk