Ako sa pripravuje fantastická smažená kyslá kapusta na karameli? Máte obavy? My vám poradíme ako na to. Najlepšia dusená kyslá kapusta na karameli, ktorá chutí úžasne. Jednoduchý recept na smaženú kyslú kapustu so značkou Dobrá kuchyňa. Nech sa páči.
Dobrá kuchyňa pre vás pripravila overený recept na skvelú smaženú kyslú kapustu na karameli. Garantujeme, že sa vám podarí. Ponúkame recept aj pre začiatočníkov.
Príloha z červenej kapusty vynikajúca dusená červená kapusta na karameli, top recept
Na praženie kyslej kapusty zvolíme kvalitnejší hrniec alebo panvicu, aby sa kapusta neprichytila. Čas praženia kyslej (kvasenej) kapusty záleží len na nás, ak chceme kapustu chrumkavejšiu, restujeme ju kratšie, keď mäkšiu, samozrejme dlhšie, podľa potreby.
Dobrá kuchyňa má pre vás mnoho receptov, ktoré sa hodia k opraženej kyslej kapuste. Vynikajúce šťuchané zemiaky, domáce zemiakové lokše, skvelú krkovičku pečenú v rúre, minútky z bravčového karé, krkovičky, ale aj pliecka. Ponuka je naozaj bohatá, stačí si iba vybrať. Varte tradične, chutne a jednoducho s Dobrou kuchyňou.
Prílohe z hlávkovej kapusty najlepšia dusená hlávková kapusta na karameli
(Na 4 porcie)
Ingrediencie: 4 plné hrste kyslej (kvasenej) kapusty, 1 ks väčšia cibuľa, 4 polievkové lyžice bravčovej masti (oleja) na dochutenie: 1-2 kopcovité polievkové lyžice kryštálového alebo trstinového cukru (podľa chuti, kyslosti kapusty), soľ - podľa chuti (môžeme aj vynechať), 5 guličiek celého čierneho korenia alebo čierne korenie mleté (podľa chuti), 1 štipka celej alebo drvenej rasce, 1 ks bobkový list
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Pražená kyslá kapusta je vynikajúca nielen k pečenému či dusenému mäsu, ale aj s kváskovým chlebíkom alebo šťuchanými zemiakmi. Vynikajúca pochúťka našich starých rodičov.
Dobrú tradičnú chuť.
Ku smaženej kyslej kapuste sa hodia najlepšie domáce zemiakové lokše, recept portálu Ženyvmeste.sk
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk