Najlepší maďarský guláš so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte náš overený recept, ktorý zvládne aj každý začiatočník. Nech sa páči. Varte s nami jednoducho a chutne. Dobrú gulášovú chuť vám želáme.
Ako pripraviť vynikajúci maďarský guláš, ktorému žiaden muž neodolá? No predsa podľa jednoduchého receptu webu Dobrá kuchyňa.
Inšpirujte sa najlepšie šťavnaté ražniči z bravčového mäsa
Aj keď je Dobrá kuchyňa nováčikom, máme bohaté skúsenosti s varením a pečením. Naše recepty sú tradičné, ale aj moderné, jednoduché, aj náročnejšie na prípravu. Stačí si len vybrať z našej ponuky. Dnes vám prinášame recept na pravý domáci maďarský guláš, ktorý si zamilujete.
Tradičný maďarský guláš je veľmi obľúbený, pretože má svoju špecifickú, dokonalú chuť. Pri jeho príprave je dôležitý výber kvalitného mäsa, aby bolo mäsko v guláši šťavnaté.
Maďarský guláš originál sa nezahusťuje ani múkou či nastrúhaným zemiakom, pretože pridávame veľmi veľa cibule, ktorá ho nielen zahustí, dodá mu na skvelej chuti. Náš guláš je vhodný aj pri intolerancii na lepok. Fantastický maďarský guláš so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte aj recept na hovädzí guláš.
Vybrali sme pre vás najlepší kotlíkový guláš, jednoduchý recept na guláš. Vyskúšajte aj náš guláš. Vyskúšajte aj naše nápady ako zahustiť guláš.
(Na 5-6 porcií)
Na osobu počítame cca 150-200 g mäsa
Ingrediencie: 1 000 g hovädzie predné mäso (hovädzia kližka alebo hovädzí krk, prípadne iný obľúbený druh), 6 ks cibuľa strednej veľkosti, 4 polievkové lyžice bravčovej masti alebo oleja, 4 ks paradajka strednej veľkosti, 2 ks zelená alebo červená paprika strednej veľkosti, 1 ks malý paradajkový pretlak - cca 4 polievkové lyžice na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, drvená rasca, mletá červená paprika (môže byť aj pálivá) alebo hotové gulášové korenie, nakoniec feferónka - podľa chuti
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak si mäso pripravíme deň vopred (umyjeme, osušíme, nakrájame, pridáme 3 polievkové lyžice oleja a korenie, premiešame a uložíme do chladu cez noc), guláš bude oveľa chutnejší.
Dobrú gulášovú chuť.
Vybrali sme pre vás pravý maďarský guláš, recept kuchyne portálu Ženy v mesteMáme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk