Skvelé cestoviny s tuniakom a cherry paradajkami. Vynikajúci obed či večera so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte. Určite si pochutíte.
Cestoviny. Receptov na obľúbené cestoviny nie je nikdy dosť. Dnes prichádzame s novinkou. Dokonalý recept pre tých, ktorí nechcú stráviť v kuchyni veľa času.
Najlepšie cestoviny s tuniakom a cherry paradajkami, ktoré si môžete pripraviť nielen vo fit verzii (celozrnné cestoviny, nízkotučný syr), ale aj pri bezlepkovej diéte, keď zvolíte vhodné cestoviny. Alebo recept na paradajkovú omáčku na cestoviny.
Tip na rýchly obed či večeru úžasná zeleninovo smotanová omáčka na cestoviny
Cestoviny milujú všetci. Ak máte radi tuniaka a paradajky, ste na správnom mieste. Ponúkame recept na jednoduché a rýchle špagety s tuniakom a paradajkami. Varte s nami jednoducho a chutne. Varte s Dobrou kuchyňou.
Prečo práve tuniak? Ako tučná ryba obsahuje mnoho omega-3 mastných kyselín, vďaka čomu má prospešné účinky pre naše zdravie. Podporuje zdravé srdce, mozog, aj oči. Zlepšuje stav našej pokožky a bojuje proti chronickým zápalom.
Vyskúšajte aj naše špagety so slaninou a vajcom. A tu je recept na granadír. A tu zase recept na avokádovú omáčku na cestoviny.
(Na 2 porcie)
na porciu rátame cca 100 g cestovín
Ingrediencie: 200 g obľúbené cestoviny (špagety, fussili, penne - celozrnné, špaldové, bezlepkové), 1 konzerva (160 g) tuniaka v oleji alebo vo vlastnej šťave, 1 plná hrsť cherry paradajok, 3 polievkové lyžice olivového oleja (ak zvolíme tuniaka vo vlastnej šťave), 2-3 strúčiky cesnaku (podľa chuti), nastrúhaný syr podľa obľuby (parmezán, gouda, eidam) - podľa chuti na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, korenie na cestoviny (ak používate) alebo bylinky (oregano, bazalka, pažítka, petržlenová vňať) - podľa chuti, citrónová šťava - podľa chuti (môžeme aj vynechať)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Milujete pikantné? K restovaniu cesnaku pridajte nadrobno nakrájanú chilli papričku, ktorá dodá pikantnosť.
Dobrú chuť pre všetkým.
Inšpirujte sa úžasné cestoviny - najlepšie recepty na cestoviny so značkou Ženyvmeste.sk
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk