Najlepšia roštenka z hovädzieho mäsa na horčici a cesnaku. Vyskúšajte ďalší skvelý recept na vynikajúcu roštenku so značkou Dobrá kuchyňa. Roštenku si môžete pripraviť aj z diviny, postup je úplne rovnaký.
Dôležité je zvoliť kvalitné mäso, aby boli roštenky po udusení jemnučké a mäkké. Prírodnú omáčku môžeme nakoniec rozmixovať, bude jemnešia a hustejšia. Môžeme ju ponechať aj nerozmixovanú, so štruktúrou.
Prírodnú omáčku môžeme zahustiť, najlepšie Solamylom (malú lyžičku rozmiešame v troške vody, prilejeme k mäsu, prevaríme). Omáčka tak bude vhodná aj pri bezlepkovej diéte. Vaša Dobrá kuchyňa myslí na všetkých.
Garantujeme vám, že si pochutíte. Príprava je úplne jednoduchá, zvládne ju aj každý začiatočník. Varte s nami tradične, jednoducho a chutne. Varte s Dobrou kuchyňou.
Vyskúšajte aj recept na prírodno - klasická roštenka na cibuli
Chcete si pripraviť klasickú roštenku na prírodno s horčicou a cesnakom a neviete ako na to? Dobrá kuchyňa vám ponúka podrobný fotorecept. Skvelá roštenka na horčici a cesnaku, prírodná, bez múky. Dobrú chuť vám želáme.
Ak si mäso na hovädzie roštenky pripravíme deň vopred, vložíme ho do olejovej marinády s korením, k opekaniu mäsa už ďalší olej nepridávame.
Pripravili sme pre vás recept na výbornú cigánsku pečienku, overenú a chutnú
(Na 4-5 porcií)
na porciu rátame cca 150 g surového mäsa
Ingrediencie: 800 g kvalitné hovädzie mäso alebo mäso z diviny (roštenec, hovädzie zadné), 2 ks cibuľa strednej veľkosti, 4 strúčiky cesnaku (podľa chuti), 5 polievkových lyžíc oleja (2 na opekanie mäsa, 3 na restovanie cibule), 2 polievkové lyžice horčice (podľa chuti) na dochutenie: 1 polievková lyžica mletej červenej papriky, mleté čierne korenie, drvená rasca, soľ (solíme až nakoniec) - podľa chuti na zjemnenie: lyžička masla
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak si mäso necháme v olejovej marináde (2 polievkové lyžice oleja, obľúbené korenie) uložené v chladne do druhého dňa, roštenky budú omnoho jemnejšie a chutnejšie.
Dobrú chuť.
Vybrali sme pre vás najlepšia roštenka z diviny, top recept kuchyne portálu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk