Najlepšia roštenka z hovädzieho mäsa na prírodno. Vyskúšajte jednoduchý recept na vynikajúcu roštenku so značkou Dobrá kuchyňa. Roštenku si môžete pripraviť aj z diviny, postup je rovnaký.
Dôležité je však zvoliť kvalitné mäso, aby boli roštenky mäkké. Prírodnú omáčku môžeme nakoniec rozmixovať, bude jemnešia a hustejšia.
Garantujeme vám, že si pochutíte. Príprava je úplne jednoduchá, zvládne ju aj každý začiatočník. Varte s nami jednoducho a chutne. Varte s Dobrou kuchyňou.
Vyskúšajte aj recept na najlepší kurací steak z vykostených kuracích stehien
Chcete si pripraviť klasickú roštenku na prírodno a neviete ako na to? Dobrá kuchyňa vám ponúka podrobný fotorecept. Najlepšia roštenka na cibuli, prírodná a bez múky. Dobrú chuť pre celú rodinu.
Pripravili sme pre vás recept na výbornú cigánsku pečienku, overenú a chutnú
(Na 4-5 porcií)
na porciu rátame cca 100-150 g surového mäsa
Ingrediencie: 600 g kvalitné hovädzie mäso alebo mäso z diviny (roštenec, hovädzie zadné), 1 ks väčšia cibuľa, 2-3 strúčiky cesnaku (podľa chuti), 4 polievkové lyžice oleja (2 na opekanie mäsa, 2 na restovanie cibule) na dochutenie: 1 polievková lyžica mletej červenej papriky, mleté čierne korenie, drvená rasca, soľ (solíme až nakoniec) na zjemnenie: lyžička masla
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak si mäso necháme v olejovej marináde (2 polievkové lyžice oleja, obľúbené korenie) uložené v chladne do druhého dňa, roštenky budú omnoho jemnejšie a chutnejšie.
Dobrú roštenkovú chuť.
Vybrali sme pre vás najlepšia roštenka z diviny, top recept kuchyne portálu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk