Výborné a šťavnaté Kuracie rezne, avšak o niečo zdravšie - na prírodno. Pripravte si s receptom webu DobráKuchyňa.sk skvelý obed.
Kuracie mäso, najmä to prsné, je zaručenou istotou, ktorú každý pozná a chutí mu. Ak sa vám nechce mäso len dokola vyprážať, ani to nie je zdravé, skúste ľahšiu verziu kuracích rezňov na prírodno.
Tento recept je čarovný pre svoju jednoduchosť, minimum ingrediencií a tiež skvelú chuť. Niekedy netreba vymýšľať, veľa koreniť, komplikovať.
Stačí si vziať úplne obyčajné mäso z kuracích pŕs, trochu múky, cibuľku, k tomu zeleninu a podarí sa uvariť ľahší obed alebo večera.
Skúste si to podľa fotoreceptu Dobá kuchyňa; pochutí si celá rodina.
Máme pre vás aj recept na výborné kuracie soté so zeleninou a dusenou ryžou. Vyskúšajte ako prílohu aj recept na americké zemiaky pečené v šupke. Alebo vyskúšajte zemiakové placky s mäsom.
Máme aj recept na pečené kuracie nugetky v kukuričných lupienkoch. Máme aj recept na karbonátky. Máme aj recept na kuracie mäso na čínsky spôsob.
(na 4 porcie)
Ingrediencie na 4 porcie: 600 g kuracieho mäsa, 3 hrste mrazenej zeleniny, 1 stredná cibuľa, 50 g hladkej múky, 2 polievkové lyžice masla, alebo oleja, 1 kávová lyžička mletej červenej papriky, soľ podľa chuti.
Jemne naklepané a osolené mäso obalíme v múke.
Kúsky mäsa opražíme z oboch strán na rozpálenom oleji.
Vo výpeku smažíme cibuľku na kocky, pridáme červenú mletú papriku a vodu.
Vložíme späť mäso a tiež zeleninu a dusíme až do zmäknutia. Môžeme podávať s ryžou. Skúste aj náš recept na kuracie Cordon Bleu v cestíčku.
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk