Najlepšia kôprová omáčka kuchyne webu Dobrá kuchyňa. Naša kôprová omáčka výborne chutí s parenou knedľou, zemiakmi, ale aj čerstvým chlebom.
Môžete pridať aj varené vajce, pečené alebo dusené obľúbené mäso.
Smotanové omáčky milujú deti, ale aj dospelí. Fantastická kôprová omáčka je rýchla na prípravu, ak nechcete stráviť v kuchyni veľa času.
Výborný obed či večera pre celú rodinu. Stačí si zaželať iba dobrú chuť. Varte s nami jednoducho a chutne. Varte s Dobrou kuchyňou.
Vyskúšajte aj recept na najlepšie kuracie prsia na smotane
Kôpor je úžasný pre naše trávenie, pomáha pri nechutenstve, zníženej imunite, zavodnení organizmu, pri osteoporóze. Je skvelý aj pri detoxikácii organizmu.
Kôpor je plný živín a vitamínov, zaradte ho do svojho jedálnička. Pripravte si napríklad chutnú kôprovku podľa nášho receptu.
Tip na chutný obed? No predsa najlepšia kôprová omáčka. Super rýchly recept z dielne webu Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte. Inšpirujte sa skvelé kuracie soté so zeleninou a dusenou ryžou. A tu je zase naša jednoduchá kôprová omáčka so smotanou.
(pre 2 osoby)
Ingrediencie: 25 g masla, 1 kopcovitá lyžica hladkej špaldovej (hladkej) múky, 350-400 ml mlieka,100 ml šľahačková smotana, 2 plné hrste čerstvého alebo mrazeného kôpru (podľa chuti) na dochutenie: soľ (podľa cuti), citrónová šťava (podľa chuti), trochu cukru (podľa chuti)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak nemáte kôpor čerstvý, ani mrazený, môžete zvoliť aj kôpor sušený. Kôprová omáčka bude mať síce jemnejšiu chuť, ale bude tiež skvelou pochúťkou pre veľkých hladošov.
Dobrú omáčkovú chuť.
Vyskúšajte aj výborná kôprová omáčka, recept originál webu Ženy v meste. Tu je aj recept na kôprovú omáčku s vajcom.
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk