Segedínsky guláš, tradičný a chutný. Kuchyňa webu Dobrá kuchyňa vám prináša novinku, vynikajúci segedínsky guláš bez múky.
Jednoduchá príprava, ktorú zvládne aj každý začiatočník. Vyskúšajte, určite si pochutíte. Dobrú chuť vám želáme.
Vybrali sme pre vás recept na pravý segedínsky guláš webu Ženy v meste
Obľubujete jedlá z jedného hrnca? Kyslá kapusta a parená knedľa sú vašou pochúťkou?
Pripravte si najlepší šťavnatý segedínsky guláš podľa nášho receptu, ktorý si zamilujete. Varte s nami jednoducho a chutne, varte so značkou Dobrá kuchyňa.
Pripravili sme pre vás aj recept na výborný segedínsky guláš zo sladkej kapusty. Alebo skúste recept na maďarský segedínsky guláš. A tu je zase recept na segedínsky guláš bez smotany.
(pre 5 osôb)
Ingrediencie: 700 g bravčové pliecko (bravčová krkovička), 2 polievkové lyžice bravčovej masti (3 polievkové lyžice oleja), 3 ks cibuľa strednej veľkosti, 4 veľké hrste kyslej (kvasenej) kapusty, 180-250 ml šľahačkovej smotany (môžeme aj vynechať, ak šľahačkovú smotanu nemáme, môžeme pridať aj zopár lyžíc kyslej smotany), 3 strúčiky cesnaku (podľa chuti) na dochutenie: soľ, mleté čierne korenie, 3 polievkové lyžice mletej červenej papriky (môže byť aj pálivá), 1/2 malej lyžičky celej alebo drvenej rasce, 1 ks bobkový list, trochu kurkumy (aj keď nie je tradičná, dodá peknú farbu, je fantastická na kĺby), môžeme zvoliť už hotové korenie napr. gulášové korenie, bravčové pečené
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Ak si mäso namarinujeme, to znamená, že pridáme dve polievkové lyžice oleja a obľúbené korenie, premiešame a uložíme do chladu aspoň na hodinu (najlepšie cez noc), mäso získa nielen na chuti, skôr sa aj udusí.
Dobrú gulášovú chuť. Skúste aj aké mäso na segendínsky guláš. Vyskúšajte recepty na poctivý segedínsky guláš
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk