Vynikajúce kuracie srdiečka na smotane. Vyskúšajte skvelý recept so značkou Dobrá kuchyňa.
Srdiečka na smotane chutia naozaj vynikajúco. Nemajte žiadne predsudky. Príprava je nenáročná, aj pre začiatočníkov.
Výživný obed z kuracích srdiečok? Ste na správnom mieste. Dnes vám Dobrá kuchyňa prináša novinku, delikátne kuracie srdiečka na smotane. Želáme vám dobrú chuť.
Smotanovú omáčku zahusťujeme podľa potreby, obľuby. Niekto má rád hustejšiu, iný zasa redšiu. Ak by bola omáčka riedka, zahustíme ju ďalšou múkou. Pri hustejšej omáčke pridáme na zriedenie mlieko. Keď zvolíme Solamyl, kuracie srdiečka na smotane budú vhodné aj pri bezlepkovej diéte. Dobrá kuchyňa myslí na všetkých.
Vybrali sme pre vás aj recept na minútku, skvelá restovaná kuracia pečeň
Milujete vnútornosti? Kuracie srdiečka patria medzi vaše obľúbené pochúťky? Nech sa páči. Pripravte si s Dobrou kuchyňou kuracie srdiečka na smotane. Úžasná dobrota.
Vnútornosti sa vyznačujú vysokým obsahom vitamínu B, minerálov ako sú železo, horčík, selén, zinok. Obsahujú aj dôležité vitamíny - A, D, E, K. Sú vynikajúcim zdrojom bielkovín a aminokyselín. Čo je dôležité, železo zo živočíšnej stravy sa do ľudského tela vstrebáva omnoho jednoduchšie než z rastlinných potravín.
Inšpirujte sa fantastická kuracia pečeň na jablkách so zázvorom
(Na 2-3 porcie)
Ingrediencie: cca 500 g kuracie srdiečka (najlepšie) chladené, 2 polievkové lyžice masla (olivového oleja), 1 ks cibuľa strednej veľkosti, 2 strúčiky cesnaku (podľa chuti) na dochutenie: 1 polievková lyžica mletej červenej papriky, soľ, mleté čierne korenie, celá (drvená) rasca - podľa chuti, trochu kurkumy (výborná na kĺby, pôsobí aj protizápalovo), 1 ks bobkový list, horčica (môžeme aj vynechať) na smotanovú zálievku: 1 ks šľahačková smotana (180-250 ml podľa balenia), 2-3 zarovnané polievkové lyžice hladkej špaldovej (hladkej) múky, mlieko - podľa potreby pri bezlepkovej verzii zvolíme namiesto múky 2 malé lyžičky Solamylu (prípadne, podľa potreby)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Delikátne kuracie srdiečka na smotane podávame s parenou knedľou, obľúbenými cestovinami, alebo aj s domácimi haluškami. Môžeme pridať aj nakrájanú petržlenovú vňať.
Prajeme vám dobrú chuť.
Vyskúšajte aj najlepšia restovaná kuracia pečeň, top recept kuchyne portálu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk