Nákupný zoznam

Úžasné orechové pusinky bez lepku, RECEPT zo zvyšných bielkov

29.12.2020 | Autor: Nela

Skvelé orechové pusinky bez lepku. Recept zo zvyšných bielkov so značkou Dobrá kuchyňa. Vyskúšajte.

Úžasné orechové pusinky, recept bez lepku

Dobrá kuchyňa vám dnes prináša overený recept na vynikajúce orechové pusinky, ktorých príprava vám zaberie iba zopár minút. Naše orechové pusinky zo zvyšných bielkov sú bezlepkové. Ak obľubujete orechy, bude to pre vás to pravé orechové. 

Výborné orechové pusinky, aj bezlepkové. Inšpirujte sa.

Pripravte si fantastické orechové pusinky podľa tradičného receptu kuchyne webu Dobrá kuchyňa. Plná misa chutných orechových pusiniek skrášli každý sviatočný stôl.

Recept na poslednú chvíľu, keď vám zvýšia bielky. Vynikajúce orechové pusinky so značkou Dobrá kuchyňa. Vaše deti si ich zamilujú. Sladké maškrtenie želáme.

Skvelé bezlepkové koláčiky najlepšie kokosové pusinky - recept zo zvyšných bielkov

Fantastické orechové pusinky zo zvyšných bielkov - úspech zaručený

  • Čas prípravy: 20 minút
  • Čas pečenia: 10-15 minút
  • Počet kusov: 40 (podľa veľkosti)

Orechové pusinky. Zvýšili vám pri pečení bielky? Máte radi orechy? Potom si náš recept na orechvé pusinky určite obľúbite. Potrebujete iba tri základné ingrediencie – bielky, cukor a mleté orechy.

Na uskladnenie zvolíme dózu. Ak ich polejeme čokoládou, je vhodné ich skladovať na chladnejšom mieste, aby čokoláda ostala neporušená.

Top recept hneď mäkké orechové medovníčky, recept overený rokmi. A tu je naša orechová bábovka. Prečítajte si aj kedy piecť medvedie labky.

Orechové pusinky - zvonka chrumkavé, vo vnútri vláčne

(Množstvo 40 ks)


Ingrediencie

  • 300 g - práškový cukor
  • 2 polievkové lyžice - kokosový olej
  • 100 g - čokoláda na polevu
  • 4 ks - vaječný bielok
  • 250 g - mleté orechy
  • 1 podľa chuti - cukrové perličky, nasekané orechy
Poslať ako nákupný zoznam



Úžasné orechové pusinky bez lepku, RECEPT zo zvyšných bielkovAutor - Nela

Skvelé orechové pusinky - postup receptu

Ingrediencie: 4 ks vaječný bielok, 300 g práškový cukor, 250 g mleté orechy, štipka soli na polevu: 100 g čokoláda podľa chuti, 2 zarovnané polievkové lyžice kokosového oleja (oleja) na zdobenie: cukrové perličky, mleté alebo nasekané orechy

Tip pre vás

[Elegantné automatické otvárače na víno - otvoria až 70 fliaš na jedno nabitie. V krásnom darčekovom balení - kliknite tu:]

  1. Nad parou v hrnci si mixérom vyšľaháme bielky s práškovým cukrom do peny, trvá to cca 10 minút.
  2. Necháme trošku vychladnúť, pridáme štipku soli, pomleté orechy. Všetko spolu opatrne premiešame.
  3. Na plech vystlaný papierom na pečenie ukladáme lyžicou kôpky (približne 5 cm), tvarujeme pusinky.
  4. Pusinky sušíme/pečieme pri teplote 150 oC 10-15 minút, nie pridlho. Mali by mať ružovkastý nádych.
  5. Po vychladnutí ich máčame, polievame v čokoládovej poleve, ktorú roztopíme nad parou. Ozdobíme.

Tip Dobrej kuchyne: Orechové pusinky môžeme zdobiť aj tak, že do čokoládovej polevy namáčame polovicu. Čokoládovú časť posypeme cukrovými perličkami alebo nasekanými (pomletými) orieškami. Nádhera.

Sladká orechová dobrota. Tu je zase recept na snehové pusinky zo 4 bielkov. Tu je náš recept na najlepšie snehové pusinky.

Vyskúšajte aj výborné orechové pusinky, top recept portálu Ženy v meste

Prihláste sa na náš newsletter

A dostávajte pravidelne najnovšie recepty e-mailom bez reklamy!

Všetky recepty