Vývary sú často základným receptom v kuchárke. Polievky sú často synonymom pre kvalitné vývary.
Vývar je u nás rozhodne najrozšírenejšou polievkou. Zeleninový alebo mäsový, kurací, morčací vývar alebo hovädzí. Bez nich by jednoducho slovenská kuchyňa nebola kompletná.
Vývar je najobľúbenejšou svadobnou polievkou, rovnako je nesmierne obľúbená ako nedeľná polievka. Často je po náročnej noci obľúbený aj liečivý kurací vývar.
Rovnako sa však nestratí ani silný a poctivý hovädzí vývar. Jednoducho ide o právom obľúbené polievky, ktoré sa určite z nášho jedálnička len tak ľahko nevytratia.
Pripravili sme pre vás túto rubriku v ktorej sa postupne zoradia všetky recepty portálu Dobrú kuchyňa na skvelý vývar. Preklikajte si naše recepty a vyberte si ten svoj. Dobrú chuť. Skúste aj tento recept na cesnakovú polievku.
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk