Mäsko z vykostených kuracích stehien je veľmi obľúbené, pretože je šťavnaté a chutné. Pripravte si s nami skvelý steak z kuracieho mäsa. Najlepší šťavnatý steak so značkou Dobrá kuchyňa chutí fantasticky. Vyskúšajte, určite si pochutíte.
Pripravili sme pre vás recept na minútku z bravčového karé, jednoduchý a chutný steak z bravčového mäsa
Najlepší šťavnatý kurací steak. Rýchla a jednoduchá príprava, úspech zaručený. Recepty aj pre začiatočníkov. Varte s Dobrou kuchyňou.
Na prípravu steaku z vykostených kuracích stehien potrebujete maximálne 20 minút. Náš skvelý a jednoduchý recept určite vyskúšajte, pochutí si celá rodina, aj keď vás prekvapí návšteva.
Vyskostené kuracie stehná v olejovej marináde môžete v chladničke skladovať aj zopár dní. Takto získa mäso na chuti. Je však dôležité, aby malo dostatok oleja, ktorý ho konzervuje. Potom vám postačí iba zopár minút na opečenie a odležanie, a dokonalý kurací steak môžete podávať.
Šťavnatý kurací steak výborne ladí s opekanými zemiakmi, hranolkami, ryžou, pri fit verzii s rôznymi zeleninovými šalátmi či dusenou zeleninou. Dobrú chuť so značkou Dobrá kuchyňa vám prajeme.
Vyskúšajte aj recept najlepšia cigánska pečienka, ktorú si zamilujete
(na 4 porcie)
Ingrediencie: 4 ks väčšie plátky vykostených kuracích stehien na marinádu: 4 polievkové lyžice oleja, podľa chuti - soľ, mleté čierne korenie, mletá červená paprika, drvená rasca, kurkuma, sušený cesnak alebo iné obľúbené korenie (bravčové pečené, grilovacie korenie, cigánska pečienka) na opekanie: olej podľa potreby
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Plátky z vykostených kuracích stehien v marináde je dobré nechať odležať v chlade aspoň 30 minút, najlepšie však na pár hodín. Kuracie steaky tak budú oveľa chutnejšie a jemnejšie. Pripravte si dokonalý kurací steak.
Dobrú chuť.
Vybrali sme pre vás recept na šťavnatý kurací steak kuchyne portálu Ženy v mesteMáme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk