Vynikajúca restovaná kuracia pečeň. Vyskúšajte rýchly recept na túto pochúťku. Skvelá minútka z kuracích pečienok webu Dobrá kuchyňa. Stačí si zaželať iba dobrú chuť.
Milujete kuraciu pečeň? Výborná voľba, pretože je veľmi výživná. Má vysoký obsah železa, je bohatá aj na selén, zinok, meď a fosfor. Z vitamínov sú zastúpené A, B a vitamín K. Aj keď pečeň zatracujú kvôli hromadeniu škodlivých látok, ak skonzumujeme 100 g pečene, pokryjeme dennú potrebu železa. Výborná správa pre ľudí trpiacich anémiou.
Vybrali sme pre vás aj recept na obľúbenú minútku z bravčového karé
Príprava kuracej pečene je úplne jednoduchá, ktorú zvládne aj každý začiatočník. Internetový portál Dobrá kuchyňa vám poradí ako pripraviť najlepšiu restovanú kuraciu pečeň, ktorú si obľúbite.
Inšpirujte sa výborná cigánska pečienka , overený recept originál
(pre 5 osôb)
Ingrediencie: 1 000 g kuracia pečeň, 5 polievkových lyžíc olivového oleja (oleja), 3 ks cibuľa strednej veľkosti, 6 strúčikov cesnaku (podľa chuti) na dochutenie: 2 polievkové lyžice mletej červenej papriky, soľ (podľa chuti), mleté čierne korenie (podľa chuti), 1/2 malej lyžičky celej (drvenej) race, 1/2 malej lyžičky sušeného majoránu (podľa chuti), chilli korenie (podľa chuti), petržlenová vňať (podľa chuti) na zahustenie: 1-2 malé lyžičky Solamylu rozmiešaných vo vode (podľa potreby)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: K restovanej kuracej pečeni podávame dusenú ryžu, opekané zemiaky či hranolčeky. Ak si strážime kalórie, ako prílohu zvolíme čerstvý zeleninový šalát alebo dusenú zeleninu. Namiesto tatárskej omáčky pridáme náš skvelý zdravý dip, ktorý nájdete v ponuke na našom portáli.
Dobrú chuť.
Vyskúšajte aj recept na najlepšiu restovanú kuraciu pečeň webu Ženy v meste
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk