Černohorský rezeň je pochúťka s nádychom výnimočnosti vďaka super voňavému cestíčku. Ak sa pustíte do jeho prípravy, robíte dobre. Ide o tradičnú pochúťku, ktorá sa hodí aj na slávnostnejší stôl.
Rezeň má rád snáď každý. Múka, vajíčko, strúhanka... Alebo klasické cestíčko?
Skúste ale vaše jedlo aspoň trošku ozvláštniť a pripravte si Černohorský rezeň podľa fotoreceptu Dobrá kuchyňa.
Ide o tradičnú pochúťku, ktorá sa hodí aj na slávnostnejší stôl.
Nie je to nič zložité v porovnaní s klasickou prípravou rezňov. Nebudete ľutovať, vaša rodina si isto pochutná.
Top recept najobľúbenejšia minútka z bravčového karé. Prípadne skúste náš recept na kurací gyros. Skúste aj recept na klasický stroganov.
(pre 6 osôb)
Rezne nakrájame na asi 1 cm plátky a naklepeme. Z každej strany mierne osolíme a zalejeme mliekom. Je dobré, ak hodinu postoja v chladničke.
Rozbijeme vajíčka, pridáme múku, mlieko a nastrúhané zemiaky.
Doplníme mleté čierne korenie, rascu aj majoránku.
Do cestíčka ešte nastrúhame cesnak a pridáme najemno nakrájanú cibuľu.
Rezne namočíme v cestíčku a smažíme v rozpálenom oleji.
Smažíme do zlatista z oboch strán. Okamžite po vybratí nastrúhame na každý kúsok syr.
Dobrú chuť.
Recept vznikol v spolupráci s facebookovou stránkou Lopárik
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk