Jablkové koláče sú tradičné a veľmi obľúbené. Dnes vám Dobrá kuchyňa ponúka babičkin recept na najlepší jablkový koláč, ktorý sa u nás doma teší veľkej obľube. Príprava je rýchla a jednoduchá. Nech sa páči. Sladká jablková dobrota so značkou Dobrá kuchyňa.
Máte doma veľa jabĺk? Čo tak si upiecť fantastický jablkový koláč, ktorý si zamilujete. Úplne jednoduchý, pritom vynikajúci jablkový koláč z dielne webu Dobrá kuchyňa.
Stačí nastrúhať jablká, cesto vymiešať v jednej miske, a skvelý jablkový koláčik už iba upiecť. Ak pridáte aj kokos, jablkový koláč pekne prevonia.
Vyskúšajte aj recept na obrátený jablkový koláč webu Zenyvmeste.sk
Ak zvolíte väčší plech, pozor, je dôležité zdvojnásobiť dávku surovín, aby vám postačilo cesto.
Vynikajúci jablkový koláč zo zdravšej špaldovej múky z dielne webu Dobrá kuchyňa. Inšpirujte sa. Prípadne aj receptom na ovocný koláč s mrveničkou.
Rýchly koláč s jablkami najlepší hrnčekový jablkový koláč, ktorý musíte vyskúšať. Vyskúšajte aj náš krehký jablkový koláč. Vyskúšajte aj náš recept na jahodový koláč s posýpkou.
(Na 16 kusov)
hrnček 300 ml
Ingrediencie: 1 hrnček hladká špaldová (hladká) múka, 1/2 hrnčeka vlažného mlieka, 50 g roztopeného masla, 1 ks vačšie vajce, 1/2 hrnčeka trstinového (kryštálového) cukru, 1/2 balíčka prášku do pečiva, 4 polievkové lyžice strúhaného kokosu (môžeme aj vynechať, koláčik však fantasticky prevonia) na jablkovú náplň: 6 ks jablko strednej veľkosti, citrónová šťava (podľa chuti), 1 ks vanilínový cukor, trstinový alebo kryštálový cukor (podľa chuti), mletá škorica (podľa chuti) na posýpku: 1 ks vanilínový cukor alebo 3 polievkové lyžice trstinového (kryštálového cukru)
Tip pre vás
Tip Dobrej kuchyne: Do jablkovej náplne môžeme pridať aj hrozienka namočené v rume, alebo aj nasekané orechy. Koláčik tak získa na zaujímavej chuti.
Sladké jablkové maškrtenie.
Vyskúšajte aj najlepší babkin jablkový koláč, top recept portálu Ženyvmeste.sk
Máme pre vás jednoduchý recept, ako si v domácich podmienkach jednoducho roztopiť menšie alebo väčšie množstvo čokolády.
Fazuľovica je výborná najmä počas chladnejších mesiacov, kedy jej teplé a pikantné chute príjemne zahrejú a dodajú energiu. Skúste náš recept.
Tento jednoduchý recept na polievku so zemiakmi a hráškom je ideálny pre rýchlu večeru alebo zahrievajúci obed, navyše bez použitia mlieka alebo smotany.
Uvarte si šťavnaté bravčové ragú s ryžou na víne, ktorým pošteklíte svoje chuťové poháriky.
Špagety carbonara, jednoduchý overený recept na tradičné jedlo z cestovín. Pripravte si s nami klasickú taliansku pochúťku.
Ako pripraviť výborné bravčové pečeňové halušky? Vyskúšajte recept z portálu dobrákuchyna.sk